Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skremmer lagkameratene

Ole Gunnar Solskjær og Ruud van Nistelrooy er så målfarlige at sjøl Manchester U-kompisene blir skremt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er lokalavisa Manchester Evening News som i dag forteller at Solskjær og van Nistelrooys scoringshunger sjokkerer United-back Gary Neville.

Den nederlandsk-norske spissduoen fikk prøve seg sammen for første gang mot Derby 12. desember. Siden har duoen nettet 16 mål på ni kamper.

Totalt har nordmannen sju ligamål denne sesongen, van Nistelrooy 14.

- Det fine med å ha ha to spisser er at du vet de vil score jevnlig. Ruud og Ole er så nådeløse og presise at det er skremmende, sier Neville.

Eldstebror Neville gir spissparet mye av æren for Uniteds gjenerobring av tabelltoppen i Premier League.

- De har vært briljante for oss, og har spilt en stor rolle i vår suksess de siste ukene. De har jobbet hardt i angrep og tatt sjansene når de har kommet.

Manager sir Alex Ferguson har hittil i sesongen gitt mest skamros til 250 millionerskjøpet van Nistelrooy. I dag trekker han også fram Norges visekaptein Solskjær.

- Ole og Ruud er begge veldig intelligente, og utgjør en god blanding. De har god fart og er raske i oppfattelsen, og begge er store avsluttere, sier skotten.

(Dagbladet.no)

<B>NÅDELØS:</B> Ole Gunnar Solskjær får ros av både spillere og manager Alex Ferguson.
Hele Norges coronakart