Skremmeskudd fra Rodal

BYRKJELO (NTB): Det ble aldri noe stort løp, men Vebjørn Rodal sendte likevel avgårde et skikkelig skremmeskudd i dag. Han smadret konkurrentene etter en lynrask avslutning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

OL-vinneren fra Atlanta i 1996 kom inn på 1.45,98, men tempoet de første 600 meterne var lik null, og vind og halvkaldt vær var ikke med på å hjelpe ham.

- Det var en fin følelse å komme ut av siste sving og likevel ha noe igjen i kroppen, sa en tydelig fornøyd Vebjørn Rodal til NTB. Han fosset i mål i topptempo. - Det aller viktigste nå, var å kjenne at farten var tilbake i beina igjen.

Selv ville han ikke spekulere mye i hva innsatsen hadde gitt under optimale forhold, men to sekunder var det trolig å hente på åpningsfart og forhold.

Treneren Kjell Arve Husby tuslet rundt såre fornøyd. - Han var ikke i nærheten av å bruke alt. Han snuste bare på kjellerlemmen. Nå lader vi opp til Bislett Games ved å trene på jordbærspising, sa Husby i vanlig spøkefull tone. - Vebjørn har mye mer å gå på. Han kunne gjerne løpt en ny 800 i samme fart én time etterpå.

I Oslo torsdag venter et klassefelt på eleven hans: Giuseppe D'Urso (Italia), Jean Destine (Haiti), Johnny Gray (USA), El Mahjub Haida (Marokko), Japhet imutai (Kenya), Nico Motchebon (Tyskland), Patrick Ndururi (Kenya), Hezekiel Speng (Sør-Afrika) og Norberto Tellez (Cuba) er kremen av 800- meterløpere med unntak av skadde Wilson Kipketer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer