Skremt over fotballvolden i Italia

Kan forsvinne fra AC Milan.

• Les også: Lazio-fan skutt – kamp innstilt

• Les også: Rasende fotballfans angrep politistasjon

• Les også: - Kan ende i blodige vendettaer

Tilskuerbråket og volden blant supporterne i italiensk fotball, kan føre til at Brasils og Milans midtbanespiller Kaka forsvinner.

Kaka som er på plass i den brasilianske landslagstroppen før VM-kvalifiseringskampen mot Peru og Uruguay, sier at dersom volden og bråket blant supporterne fortsetter, så er det ikke sikkert han kommer til å bli værende i italiensk fotball.

- Episoden med tilskueren som ble skutt og drept på vei til kamp, kan komme til å påvirke min beslutning om jeg vil spille videre i Italia eller ikke, sier Kaka.

- Dersom episoder som dette fortsetter og det blir mye bråk og uro, kommer jeg til å vurdere om det virkelig er noe moro å spille fotball. Det går på motivasjonen løs, mener han

Brasilianeren legger heller ikke skjul på at han er bekymret over den utviklingen som finner sted, særlig i italiensk fotball.

KAN FORSVINNE: AC Milan og Brasils Kaka bekrefter at fotballvolden kan komme til å innvirke på hans beslutning om hvor han spiller de kommende sesongene. Foto: SERGEI SUPINSKY/AFP/SCANPIX
KAN FORSVINNE: AC Milan og Brasils Kaka bekrefter at fotballvolden kan komme til å innvirke på hans beslutning om hvor han spiller de kommende sesongene. Foto: SERGEI SUPINSKY/AFP/SCANPIX Vis mer

- Jo, klart jeg er bekymret, for dette er et sosialt problem som har nådd fotballen, sier Kaka.

(NTB)

DRAMATISK: Slike bildet, her fra Roma, har blitt resultatet av at en Lazio-supporter ble skutt og drept av politiet på søndag.