Skremte England-stjernene med tabbetrening

Paul Robinson sto som ei sil.

(Dagbladet.no): - De har en keeper som har smurt hanskene med oppvaskmiddel, har Lars Tjærnås sagt om Tottenhams landslagskeeper Paul Robinson denne sesongen.

Nå er ikke Robinson bare en tabbekeeper i kamp - han er blitt en tabbekeeper på trening også.

 
Ifølge
The Times og Daily Mail var Robinson så skrekkelig på gårsdagens landslagstrening at det nær spredte seg panikk blant spillerne og Steve McClaren.

Tabbet seg ut

England er nødt til å ta poeng hjemme mot Kroatia på onsdag for å bli med til EM neste år - og en vaklende sisteskanse er det siste engelskmennene trenger. Det er nok å minne om sist gang England møtte Kroatia, da Paul Robinson lot et tilbakespill fra Gary Neville sprette over foten sin og i mål.

Dagen etter kriget de engelske tabloide om å ha det beste ordspillet - flere av dem kjørte varianter av Simon&Garfunkel-hiten Mrs Robinson.

Tottenham-keeperen har riktignok holdt nullen i ni av 11 kvalikkamper, men ifølge engelske aviser er Aston Villa-keeper Scott Carson svært nær å kapre plassen mellom stengene.

Carson var trygg og god da England slo Østerrike 1-0 i Wien på fredag, og ifølge Daily Mail er han spillernes soleklare førstevalg.

TABBE PÅ TABBE: Mandagens trening skal ha utartet seg som et mareritt for Paul Robinson, som lever farlig i Englands startellever til tross for at han har holdt nullen i ni av 11 kvalikkamper. Foto: AFP
TABBE PÅ TABBE: Mandagens trening skal ha utartet seg som et mareritt for Paul Robinson, som lever farlig i Englands startellever til tross for at han har holdt nullen i ni av 11 kvalikkamper. Foto: AFP Vis mer

Hvem som skal stå i mål er imidlertid ikke den eneste plassen Steve McClaren er usikker på. På høyrekanten er det helt jevnt mellom David Beckham og Shaun Wright-Phillips.

Vil ha Beckham på banen

Det som er sikkert er at Peter Crouch blir spiss i fraværet til Wayne Rooney og Michael Owen - og den lange mannen antyder at han ønsker seg Beckham fra start.

- David Beckham er en fantastisk spiller. Sist gang jeg startet for England, i Estland, la han opp til nok et mål for meg. Når du har noen som ham på laget, vet du at du bare trenger å være foran boksen. For om han får en halvmeter, kommer ballen inn foran feltet, sier Crouch ifølge PA.

I kroatenes øyne er Beckham Englands farligste spiller. Sjefsspeider Goran Vucevic så kampen mot Østerrike, uten å la seg imponere.

- De viste ikke mye utvikling fra da vi slo dem i Zagreb. Den ene spilleren vi må stoppe er Beckham. Han kan legge ballen på øyenbrynet til Crouch, og det kan bli farlig, sier han.

Skremte England-stjernene med tabbetrening
<B>SKYLDTE PÅ BANEN:</B> Paul Robinson peker mot banen etter å ha sluppet inn et tilbakespill i bortekampen mot Kroatia.
<B>FÅR TILLIT?:</B> Scott Carson var trygg og god mot Østerrike på fredag.
<B>CROUCH VIL HA BECKS:</B> David Beckham og Shaun Wright-Phillips konkurrerer om plassen på høyresida.