- Skremte høns

Fredrikstad hadde griseflaks som slapp med 0- 0 på Hamar i går kveld. Hjemmelaget vant sjansestatistikken 11- 3, og burde vunnet kampen med minst tre mål.

HAMAR (Dagbladet): - Det var forferdelig å ikke vinne en slik kamp. Men vi får ha målene til gode og score når serien starter i stedet, sier Hamkam-spissen Geir Frigård til Dagbladet.

- Vi spilte som skremte høns, og burde tapt med to- tre mål. Til tider var det pinlig å se hvor dårlig laget presterte. For å beholde tippeligaplassen, må vi spille med mye mer kløkt og ro. Både offensivt og defensivt, sier FFK-trener Knut Torbjørn Eggen.

Langs bakken

Hamkam-trener Ståle Solbakken mislikte udyktigheten foran mål, men fikk likevel mye positivt ut av gårsdagens generalprøve.

- I perioder gikk det veldig fort, vi spilte mye langs bakken og fikk mange to mot en-situasjoner og innlegg. Spurten på slutten viste at spillerne virkelig ville vinne. Men vi burde startet spurten før, sier Ståle Solbakken til Dagbladet.

Trygge defensivt

Hamkam-kaptein Peter Sørensen var mest fornøyd med den defensive organiseringen.

- Vi var trygge bakover på banen, og skapte mange sjanser. Selv om målene uteble, ga kampen selvtillit foran Sogndal-matchen 2. påskedag, sier Peter Sørensen.

FFK-spissen Markus Ringberg var mest misfornøyd på Briskeby i går kveld.

- De to siste åra har jeg lagd 50 seriemål på 56 kamper. Hittil i år har jeg tre scoringer i treningskampene. Selv om det er tøffere å møte tippeligalag, er jeg svært misfornøyd både med lagets og egen innsats. Så dårlig har vi ikke lov til å opptre. Vi var rett og slett makeløst uprofesjonelle, sier Markus Ringberg.