- Skremte høns

Fredrikstad hadde griseflaks som slapp med 0- 0 på Hamar i går kveld. Hjemmelaget vant sjansestatistikken 11- 3, og burde vunnet kampen med minst tre mål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAMAR (Dagbladet): - Det var forferdelig å ikke vinne en slik kamp. Men vi får ha målene til gode og score når serien starter i stedet, sier Hamkam-spissen Geir Frigård til Dagbladet.

- Vi spilte som skremte høns, og burde tapt med to- tre mål. Til tider var det pinlig å se hvor dårlig laget presterte. For å beholde tippeligaplassen, må vi spille med mye mer kløkt og ro. Både offensivt og defensivt, sier FFK-trener Knut Torbjørn Eggen.

Langs bakken

Hamkam-trener Ståle Solbakken mislikte udyktigheten foran mål, men fikk likevel mye positivt ut av gårsdagens generalprøve.

- I perioder gikk det veldig fort, vi spilte mye langs bakken og fikk mange to mot en-situasjoner og innlegg. Spurten på slutten viste at spillerne virkelig ville vinne. Men vi burde startet spurten før, sier Ståle Solbakken til Dagbladet.

Trygge defensivt

Hamkam-kaptein Peter Sørensen var mest fornøyd med den defensive organiseringen.

- Vi var trygge bakover på banen, og skapte mange sjanser. Selv om målene uteble, ga kampen selvtillit foran Sogndal-matchen 2. påskedag, sier Peter Sørensen.

FFK-spissen Markus Ringberg var mest misfornøyd på Briskeby i går kveld.

- De to siste åra har jeg lagd 50 seriemål på 56 kamper. Hittil i år har jeg tre scoringer i treningskampene. Selv om det er tøffere å møte tippeligalag, er jeg svært misfornøyd både med lagets og egen innsats. Så dårlig har vi ikke lov til å opptre. Vi var rett og slett makeløst uprofesjonelle, sier Markus Ringberg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer