Skrev dritt om Andy Carroll på Twitter - nå er de lagkamerater

- Den store mannen kommer til å drepe meg.

ANGRER: For tre år siden skrev Diego Poyet dritt om Andy Carroll på Twitter. Nå er de to lagkamerater i West Ham. Foto: NTB Scanpix
ANGRER: For tre år siden skrev Diego Poyet dritt om Andy Carroll på Twitter. Nå er de to lagkamerater i West Ham. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Diego Poyet ble nylig klar for West Ham United. Han har signert en fireårs-kontrakt med Premier League-klubben.

Poyet ble hentet fra Charlton, og er sønnen til Sunderland-trener Gus Poyet.

19-åringen er som mange andre på sin alder aktiv på sosiale medier, men han burde kanskje tenkt seg litt bedre om før han publiserte hva han tenkte.

Ufine meldinger Poyet har nemlig tidligere skrevet svært kritiske meldinger om andre fotballspillere, men nå deler han faktisk garderobe med et par av dem. For både Andy Carroll og Stewart Downing fikk høre det fra den unge fotballspilleren.

- Jeg dro på Subway og ba om den største, dyreste og mest fettete sub-en (på engelsk både sandwich og innbytter, journ.anm). De ga meg Andy Carroll, skrev Poyet på twitter.

Da Carroll scoret for England mot Sverige i 3-2-seieren i EM i 2012 følte også Poyet for å kommenter det.

- Andy Carroll du er et esel, men akkurat nå liker jeg deg.

Han skrev også følgende 15. juli 2012:

- Jeg skjønner ikke hvorfor Newcastle vil ha Andy Carrol  når både Demba Ba og Cisse er bedre enn ham. #fakta

Han sammenlignet også den britiske fotballspilleren med åpningsseremonien i London-OL.

- For 27 millioner pund fikk man Danny Boyle, James Bond, Mohammed ALi, Beckham, Wiggins, Redgrave & cast of 1000.For 35 millioner pund fikk Liverpool Andy Carroll.

Om Stewart Downing skrev han følgende i februar 2012:

- Stewart Downing er en av de verste spillerne jeg noen gang har sett i Liverpool. Er det noe sjans for at han kan holde på ballen i hvert fall én gang?

Han skrev også en melding om klubben han nå har signert for:

- Vi hater West Ham #scum

Beklaget meldingene Og det er mange som husker twittermeldingene til Poyet, og de har blitt retweetet flere ganger etter at han signerte for West Ham i juli. Til slutt måtte han slette meldingene, og han kom også med en forklaring.

- Til alle dere som prøver å ta meg for twittermeldingene mine for to år siden, det var noen tullemeldinger mellom meg og vennene mine da vi dro på en kamp hvor jeg heiet på laget til faren mine (Brighton). Selvfølgelig angrer jeg på det når jeg ser på det nå, men det er ingenting jeg kan gjøre med det. Jeg beklager, skriver Poyet på twitter.

- Jeg var 16 på den tiden, og veldig naiv. Jeg vil lære av feilene mine. Jeg er veldig fornøyd med å være i klubben, og har likt meg veldig bra her så langt, fortsetter han.

Må lage te til Carroll Andy Carroll ser ut til å ha tilgitt 19-åringen, for han la ut følgende melding som et svar på Poyets unnskyldning:

- En stor takk til @diegopoyet7 som har gått med på å lage morgenteen min til meg hver dag den neste måneden.

En av de siste meldingene Poyet la ut på twitter er et bilde av han og Carroll, og teksten:

- Jeg føler meg dum over twittermeldingene jeg la ut da jeg var 16. Den store mannen kommer til å drepe meg, sorry @AndyTCarroll