Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skrinlegger alle planer

Generalsekretær Pål Bjerketvedt i Norges Fotballforbund tror EM i fotball blir utsatt. Alle planer for en playoffkamp mot Serbia er skrinlagt.

SKEPTISK: Generalsekretær Pål Bjerketvedt i NFF tror ikke det blir EM-sluttspill i sommer. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix.
SKEPTISK: Generalsekretær Pål Bjerketvedt i NFF tror ikke det blir EM-sluttspill i sommer. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix. Vis mer

Til NTB sier Bjerketvedt at han ønsker å rydde all tvil av veien knyttet til kampen mellom Norge og Serbia som skulle vært spilt på Ullevaal 26. mars.

- NFF forholder seg lojalt til myndighetenes pålegg og restriksjoner og tar sin del av ansvaret for den situasjon landet er i. Det betyr at vi ikke planlegger for landskamp på Ullevaal den dagen. Det har vi gitt Uefa beskjed om, med referanse til norske myndigheter. sier Bjerketvedt.

TOMME TRIBUNER: Serie A kampene i Italia spilles for tomme tribuner grunnet coronaviruset, og da kunne ikke den portugisiske stjerna, Cristiano Ronaldo, dy seg for en liten spøk. Video: Strive / Rødt Kort. Vis mer

Tirsdag skal Uefa ha møte med alle de 55 nasjonale forbundene for å avgjøre hva som skal skje med omspillskampene og de europeiske turneringene framover. Bjerketvedt sier han tror det blir svært lite fotball i ukene som kommer.

- Jeg tror alt blir utsatt, sier generalsekretæren, og viser da også til EM-sluttspillet, som etter planen skal starte i Roma 12. juni.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!