Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Skriv din kondolanse til Brann her

Bergens-avisene tar nedrykket tungt.

KONDOLANSE: Du kan nå skrive din kondolanse til Brann. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Skjermdump bt.no
KONDOLANSE: Du kan nå skrive din kondolanse til Brann. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Skjermdump bt.no Vis mer

(Dagbladet): Bergensavisene er kjent for å være omtrent like lidenskapelige som klubbens supportere.

Etter at Brann tapte 3-0 mot Mjøndalen i kveld - må Norling og hans gutter ta den tunge veien ned i 1. divisjon neste sesong.

Bergens Tidende har nå lagt ut en kondolanse-protokoll på sine hjemmesider - hvor den som ønsker kan sende en hilsen til klubben.

- I dag gråter Bergen Så langt er det mange supportere fra andre klubber som har benyttet anledningen, og flere benytter anledningen til å ønske Brann velkommen til deres stadioner i 2015.

- Blir artig å se Brann på Levermyr (Hjemmebanen til Jerv fra Grimstad) til neste år. :), skriver en om et av lagene Brann møter neste år.

Bergensere er kjent for å være lidenskapelige når det kommer til Brann. Og det inkluderer selvfølgelig ordfører Trude Drevland.

- I dag gråter Bergen og ordføreren i strime strømmer. En av mine verste dager som ordfører. Men vi kommer tilbake, stol på det. Både Brann og 1. divisjonskollega Åsane. Livet går videre. Men i dag er det vondt å være bergenser, sier en svært skuffet Bergens-ordfører.

- Digg Også på Twitter har kjente bergensere uttrykt sine meninger etter at nedrykket ble klart.

- Brann. Vi blør for at lag som ikke kjenner smaken av blod lenger. #skbrann, skriver musiker John Olav Nilsen.

Mia Hundvin skriver at nedrykk er like greit - om enn muligens noe sarkastisk.

- Digg å slippe å se Tippeligaen neste sesong, har så mye eg skulle ha gjort, skriver den tidligere håndballspilleren.

- 100 mill i budsjett. Bang i 1. divisjon. Noen har gjort en særdeles dårlig jobb. Varen er levert..., skriver C Mores Kristian Oma.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling