Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Skriv hva faen dere vil. Dere skriver bare piss uansett»

Rekdal i krig med lokalavis.

RASENDE: Kjetil Rekdal er rasende på lokalavisen Sunnmørsposten, og mener at de bare prøver å skape splid. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
RASENDE: Kjetil Rekdal er rasende på lokalavisen Sunnmørsposten, og mener at de bare prøver å skape splid. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Aalesund-trener Kjetil Rekdal raser mot lokalavisen Sunnmørsposten etter at avisen publiserte to kommentarerer torsdag og fredag der de rettet kraftig kritikk mot AaFK-treneren.

Sporskommentator Helge Skuseth skrev torsdag en kommentar der han stilte spørsmålstegn ved om Rekdals «krevende lederstil» skremmer spillere vekk, og at det er derfor AaFK ikke lykkes i å hente nye spillere. Journalist Eirik Nesset Hjelvik fulgte fredag opp med å skrive at neste sesong blir Rekdals siste som AaFK-trener.

Etter gårsdagens 2-0-seier over Hønefoss var Rekdal svært lite snakkesalig overfor lokalpressen, skriver smp.no. På spørsmål om James Morrissons innsats svarte Rekdal bare følgende:

- Han spilte i 90 minutter.

Da han forlot pressesonen etter kampen sa han dette til Sunnmørspostens journalist:

- Skriv hva faen dere vil. Dere skriver bare piss uansett.

Prøver å skape splid Overfor NRK utdyper Rekdal kritikken mot lokalavisa.

- For det første er det stort sett feil alt som står i kommentarene. For det andre trenger jeg ikke argumentere mot eller forsvare avgjørelsene, sier Rekdal som mener resultatene han har å vise til siden 2008 taler for seg selv.

- Jeg synes det er fryktelig synd at lokalavisen er så dårlige i journalistikken sin. De skaper negative følger for folk som er interesserte i AaFK, sier Rekdal.

Han mener lokalavisen bare prøver å skape splid.

- De skriver ting som ikke er sant, og har bare latt spillere som har forsvunnet komme til orde (Magnus Sylling Olsen følte seg skvist ut av AaFK i forrige uke, journ. anm). Dette er spillere som ikke har vært gode nok, og som har fått beskjed om at «din tid i AaFK er omme» og «du må finne deg en annen klubb, for du leverer ikke det som er venta av deg». At disse er misfornøyd sier seg selv. De som lykkes og er fornøyde blir ikke spurt, sier Rekdal.

Fikk støtte Da AaFK-spillerne gikk ut på (kunst)gressmatta i går hadde AaFK-supporterne et stort banner med påskriften «100% Rekdal! Fuck resten!».

STØTTE: Aalesund-supporterne hadde med seg dette banneret i går. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
STØTTE: Aalesund-supporterne hadde med seg dette banneret i går. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

Rekdal syntes ikke det var rart.

- Det var som forventet. Aalesund har jo aldri hatt resultater som dette for tredje sesong på hjemmebane, så at de er førnøyde med treneren sin, det synes jeg er helt riktig, sa Rekdal til TV2 etter kampen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media