Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skrivefeil på 4000 Molde-skjerf

- Kunne ikke skjedd her, mener AaFK. Finner du feilen?

CUP FINALE: Molde var litt kjappe da de leste korrektur på skjerfene de har trykket opp i anledning cupfinalen mot AaFK.Foto: www.moldefk.no
CUP FINALE: Molde var litt kjappe da de leste korrektur på skjerfene de har trykket opp i anledning cupfinalen mot AaFK.Foto: www.moldefk.no Vis mer

|||
(Dagbladet): Det nærmer seg lokaloppgjøret mellom Aalesund og Molde i cupfinalen. Og selvsagt skal de mest dedikerte tilhengerne ha supporterutstyr spesiallaget for anledningen.

Men de Molde-supporterne som vil ha et nytt skjerf i novemberkulda på Ullevaal neste søndag, må finne seg i å ikle seg en blå og hvit trykkfeil.

For i klubbens supportershop selges nå 4000 skjerf påtrykket «CUP FINALE 08.11.2009».

- Det har nok dessverre sneket seg inn en feil, ja. Jeg har allerede hatt lærere på tråden som har påpekt skrivefeilen, sier klubbens markedssjef Jan Arild Byttingsvik til TV 2 Sporten.

- Humoristisk
Men han vil ikke gå med på at særskrivingsfeilen er pinlig.

- Vi velger å se humoristisk på det. Vi oppdaget ikke feilen da vi hadde produktet til gjennomsyn før trykking, så vi kan ikke laste produsenten. Men de kunne kanskje ha gjort oss oppmerksom på det, sier han.

Nå er de oppmerksomme på det, men skjerfet er lagt ut for salg på Moldes hjemmeside, og i skrivende stund er overskriften over bildet av skjerfet: «Cup finale 08.11.2009 - skjerf».

VOKT DEM FOR SUKKERET: En advarsel fra nærmeste kjøkkenkrok i Dagbladets redaksjon.Foto: Sigbjørn Strand
VOKT DEM FOR SUKKERET: En advarsel fra nærmeste kjøkkenkrok i Dagbladets redaksjon.Foto: Sigbjørn Strand Vis mer

Skadefryd i Ålesund
Vi i media skal selvsagt være forsiktige med å kaste stein i glasshus, vi som daglig begår skrivefeil. Sannsynligvis kommer det til å bli påpekt noen i denne artikkelen også.

Men det er flere som lar seg irritere av skjerf-tabben. Blant annet leder i Tornekrattet, Eva Britt Mauseth.

- Både vi og Aalesund får utstyr fra samme produsent og fikk levert supportereffektene samtidig. Det er horribelt at vi har en skrivefeil på vårt skjerf. Det burde produsenten ha oppdaget, mener hun.

Men Mauseth kan fortelle at skjerfene selger som bare det. I går ble 1000 av de totalt 4000 språktabbene solgt for 150 kroner stykket.

Skadefryden ligger selvsagt tykt utenpå fylkesrivalene i Ålesund.

- Denne feilen tror jeg ikke kunne skjedd her. Vi ville vært idioter hvis vi ikke leste korrektur på et produkt som skal trykkes opp og selges til supporterne, sier AaFKs markedssjef Kjell Slinning til TV 2 Sporten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media