Skrøt av Svennis-flørt

«Sugar» og «Pretty Polly».

Den tidligere sekretæren i det engelske fotballforbundet, Faria Alam, skrøt til flere av sine venner om kjærlighetsforholdet til landslagssjef Sven-Göran Eriksson mens det pågikk.

Det kom frem i retten onsdag. Sekretæren har saksøkt fotballforbundet for seksuell diskriminering og kontraktsbrudd, og saken er i disse dager oppe i en arbeidsrettsdomstol i London.

39-åringen hevder at hun ble tvunget til å si opp jobben etter at det ble kjent at hun hadde hatt et forhold til både landslagssjefen og fotballforbundets toppsjef Mark Palios.

På den andre dagen av rettssaken hevdet fotballforbundets advokat Jeffrey Bacon at Alam selv var skyld i at kjærlighetsforholdet lekket ut til offentligheten. Bacon hevdet at sekretæren hadde sendt e-poster til flere av sine venner, der hun fortalte om forholdet i detalj.

«Jeg har ikke vært uskikkelig enda, men mannen jeg skal møte i morgen er den mest kjente av dem», skal Alam ha skrevet i en e-post med referanse til Eriksson.

Landslagssjefen skal dessuten bare ha gått under kallenavnet «Sugar».

«Han er veldig søt, og så er han treneren», skal sekretæren ha skrevet.

FA-sjef Mark Palios skal hun ha kalt «PP» og «Pretty Polly».

I RETTEN: Faria Alam saksøker det engelske fotballforbundet for seksuell diskriminering og kontraktsbrudd. AP
I RETTEN: Faria Alam saksøker det engelske fotballforbundet for seksuell diskriminering og kontraktsbrudd. AP Vis mer

«Sugar er fantastisk. Jeg vil være lykkelig og veldig rik, og det kommer jeg til å bli. Jeg vil ikke gå gjennom livet og nøye meg med det nest beste», skal den tidligere modellen ha skrevet.

Da arbeidsrettssaken startet tirsdag, hevdet Alam at hun ble utsatt for seksuell trakassering da hun jobbet som personlig assistent for FA-direktør David Davies.

(ANB-AP)

SUGAR: Faria Alam kalte Sven Göran Eriksson for Sugar.