Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skryt til norsk dommer

Terje Hauge får bare ros for at han lot Roberto Carlos vinnermål mot Juventus stå i går kveld.Si din mening om avgjørelsen!

 • Her er den norske matchvinneren
 • Se den omdiskuterte scoringen hos Uefa

  Real Madrid vant 2-1 i den første semifinalen i Champions League, etter at brasilianeren dundret inn 2-1 med tre Real-spillere i offsideposisjon.

  Linjedommeren hadde flagget oppe, men Hauge valgte å godkjenne scoringen etter en kjapp rådføring. For det høster han ros over hele Europa.

  Engelske Daily Telegraph skriver i dag at Hauge var «utmerket», og mener nordmannen også slo riktig ned på grisete Juventus-spillerne med flere gule kort.

  The Independent skriver at Hauge også dømte godt da han ga Real fordel to ganger før Ronaldos ledermål.

  Danske B.T skriver at Hauges avgjørelse vil bli diskutert voldsomt i Torino i dag, men tar ikke stilling til om det var rett.

  - Dommer Terje Hauge underkjente sin assistent etter en kort innbyrdes samtale, og godkjente målet. Til stor jubel fra blant annet kong Juan Carlos, skriver danskene.

  Ikke engang Juventus-trener Marcelo Lippi vil kritiserer nordmannen.

  - Dommeren så det slik at spillerne ikke påvirket spillet. Det er ingenting mer å si, sier Lippi til nyhetsbyrået AP.

  Heller ikke på Juventus' hjemmeside er noen bitre mot kampens norske dommer. Real Madrid-sjef Vicente Del Bosque var selvfølgelig storfornøyd med avgjørelsen, men tilføyde at han aldri diskuterer dommeravgjørelser.

  Nyhetsbyrået Reuters kaller Hauges beslutning «kontroversiell» i dag, mens matchvinneren selv mener nordmannen vurderte situasjonen riktig.

  - De tre i offsideposisjon påvirket ikke målet, det var korrekt, sier Roberto Carlos til italiensk TV.

  (Dagbladet.no)

OMDISKUTERT:</B> Roberto Carlos gratuleres av Guti etter at han dundret inn 2-1 mot Juventus.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media