Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skryter av at Gerrard kobler ut ekteskapsryktene

- Viktig for ham å score i helga, sier Rafa.

- SLUDDER: Alex Gerrard mener rykter om forholdet til ektemannen Steven dukker opp med jevne mellomrom. Foto: STELLA PICTURES
- SLUDDER: Alex Gerrard mener rykter om forholdet til ektemannen Steven dukker opp med jevne mellomrom. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||• Direkte 21.05: Liverpool - Atletico Madrid og Fulham - Hamburg

(Dagbladet): Den siste tida har det vært så mange rykter rundt ekteskapet til Steven Gerrard at hans kone Alex så seg nødt til å slå tilbake.

Hun sa til OK! Magazine at de slettes ikke har noen ekteskapsproblemer og at de aldri har vært lykkeligere.

- Det har vært masse rykter i Liverpool om at jeg og Steven skal skilles, at han har flyttet på hotell og latterlige ting som det. Dette dukker alltid opp med noen års mellomrom. Det er blitt tatt masse bilder av oss ute nylig, og jeg tror ikke det hadde skjedd dersom det var slutt mellom oss, sier fotballkona.

Ryktene så ikke ut til å plage Steven Gerrard på søndag, da Liverpool-kapteinen scoret sin første dobbel for sesongen mot Burnley.

- Viktig for hamLiverpool-manager Rafael Benitez er imponert over hvordan Gerrard har taklet disse utenomsportslige ryktene.

- Det var viktig for ham å score, med tanke på alle ryktene. Han spilte en veldig bra kamp. Nå kan vi konsentrere oss om fotballen, slik Gerrard gjorde på søndag, sier spanjolen ifølge Press Association.

AVVISER BRUDD-RYKTER: Steven Gerrard og kona Alex, her fra en ferie i Miami, tilbakeviser ryktene om at de skal skilles. Foto: STELLA PICTURES
AVVISER BRUDD-RYKTER: Steven Gerrard og kona Alex, her fra en ferie i Miami, tilbakeviser ryktene om at de skal skilles. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Midtbanespilleren har ikke vært like imponerende denne sesongen som tidligere, og han har nok savnet Fernando Torres som har vært mye skadd. Benitez håper likevel han vil gå foran mot Atletico Madrid, som leder 1-0 etter den første semifinalen.

- Han er en leder på banen og resten av laget vil følge ham 100 prosent. Laget forventer noe ekstra av ham, og alle kommer til å presse sammen mot Atletico, sier Benitez ifølge Liverpool Daily Post.

Stille GerrardRyan Babel mener også at Gerrard har det lille ekstra, som kan bli avgjørende i jakten på Atleticos ledelse. Gerrard har flere år med erfaring fra viktige og nervepirrende Champions League-kvelder, og Babel tror det kan smitte i kveldens Europa League-semifinale.

- Han har vist i flere år at han kan score som han gjorde mot Burnley, så det var ikke noe overraskende. Jeg er glad på hans vegne, for det ga ham litt selvtillit - og vi trenger det i denne kampen, sier nederlenderen.

Babel forteller at Gerrard ikke er den som snakker høyest i garderoben, men at han heller ikke trenger det. Han har noe ved seg som likevel driver de andre gutta.

- Det handler mest om hvordan han er på banen, for han er en ganske rolig person. Men han trenger ikke si så mye, for gutta skjønner hva det handler om. Når du har den egenskapen, da er du en viktig spiller, sier Babel.

1-0 vil sende kampen ut i ekstraomganger i kveld - og en eventuell straffesparkkonkurranse. Alle andre ettmålsseire til Liverpool vil sende Atletico videre på bortemål. De helrøde må derfor score minst to i kveld - uten toppscorer Fernando Torres, som er skadd.

MASKOTTER: Steven Gerrards døtre, Lilly Ella og Lexia, var maskotter under hjemmekampen mot Fiorentina tidligere denne sesongen. Foto: STELLA PICTURES
MASKOTTER: Steven Gerrards døtre, Lilly Ella og Lexia, var maskotter under hjemmekampen mot Fiorentina tidligere denne sesongen. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!