Skryter av Gazza

Steffen Iversens nye treningskamerat har framgang hos Wolves, sier manager Dave Jones.

Gazza troppet nylig opp hos Wolverhampton og spurte pent om å få trene med Premier League-klubben. Manager Dave Jones forsøker fortsatt å dempe forventingene til et Gazza-comeback på engelsk toppnivå, men gir ham likevel gode skussmål.

- Han kommer i bedre form og nyter treningene, sier Jones til Sky Sports.

- Det er en glede å ha ham tilstede, men business er business, sier Jones.

Han vil med andre ord ikke satse penger på å skrive kontakt med Gazza før han er sikker på at den gamle helten kan være til nytte i den oransje drakta.

- Det er ingen tidsfrist på noenting her. Hvis jeg føler det er noe der, vil vi diskutere det, men vi lar ham bare komme i form og vil bli glad om han gjør det. Det ville vært fantastisk for ham å finne tilbake til det han hadde.

Jones tror det kan ta Gazza lenger tid å komme tilbake i form enn folk kanskje tror. Eller kanskje det bare er noe han sier for å ta presset av den tidligere midtbanestjerna med fortid i Newcastle, Tottenham, Lazio, Rangers, Middlesborough, Everton, Burnley og kinesiske Gansu Tianma.

- Hvis han kommer i form hos oss og får opp farta, eller om det betyr at vi får ham klar for noen andre, er det endra bedre for dem, sier Jones.

(Dagbladet.no)

I TRENING: Gazza trener med Wolves. Bildet er fra i fjor sommer da han trente med amerikanske D.C. United.