Skryter av Molde

Arsenal-manager Mikel Arteta sier torsdagens møte med Molde blir London-klubbens mest krevende oppgave så langt i europaligaens gruppespill.

SPENT: Arsenal-trener Mikel Arteta. Foto: NTB
SPENT: Arsenal-trener Mikel Arteta. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Molde og Arsenal har begge full pott etter to kamper i turneringen. Duellen i London blir i så måte et toppmøte i gruppe B.

Arteta vet hva som venter og advarer spillerne sine mot å ta lett på oppgaven.

– Moldes styrke er at de jobber hardt som lag. De er sterke fysisk og godt organiserte. Defensivt er de vanskelig å bryte ned. De har også noen kreative spillere på siste tredel, sa Arsenal-sjefen da han holdt digitalt pressemøte onsdag.

– Tabellen er tett. Vi har begge vunnet begge kampene så langt. Dette er nok den vanskeligste kampen vi har spilt så langt, tilføyde han.

Arsenal kommer til torsdagens kamp med solid selvtillit etter å ha slått Ole Gunnar Solskjær og Manchester United 1-0 i Premier League søndag.

Arteta avviser at han benyttet den anledningen til å spørre tidligere Molde-trener Solskjær om hans vurderinger av gamleklubben.

– Nei. Normalt har man ikke tid til å snakke mye foran sånne kamper, og det er umulig å snakke om kommende motstandere, smilte Arsenal-sjefen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer