Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skryter av Solbakken

- Den nye sjefen har gitt et meget godt inntrykk, sier nøkkelspiller.

BESTEMT: Ståle Solbakken har satt seg i respekt i Köln fra første stund.Foto: Erlend Aas / Scanpix
BESTEMT: Ståle Solbakken har satt seg i respekt i Köln fra første stund.Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ståle Solbakken får ros av Kölns viktige forsvarsspiller Miso Brecko.

- Den nye sjefen har gitt et meget godt inntrykk. Det er vi spillerne som må ta hans taktikk om bord og benytte den i praksis, sier Brecko.

Sloveneren har spilt snaut 100 bundesligakamper de tre siste sesongene. Han står også med 40 kamper totalt for det slovenske landslaget,

- Alle trenere har med seg sine ideer. Men det har vært veldig stille og rolig rundt klubben de siste månedene. Det er behagelig.

Solbakken er i det siste kritisert for ikke å ha tildelt Lukas Podolski kapteinsbindet allerede. De fleste tror at Podolski får jobben til slutt.

SKRYTER AV STÅLE: Miso Brecko synes Ståle Solbakken har etterlatt et solid førsteinntrykk i Köln.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
SKRYTER AV STÅLE: Miso Brecko synes Ståle Solbakken har etterlatt et solid førsteinntrykk i Köln.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ Vis mer

Lørdag leder den norske treneren Köln mot Arsenal i en treningskamp. Det blir også Solbakkens første kamp på sin nye hjemmearena.

Seriedebuten finner sted samme sted 6. august mot Wolfsburg.

(NTB)