Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skryter av Solskjær

Roy Keane vil ikke ha sutrende superstjerner til Manchester United.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

United-kaptein Keane stiller krav til mannen som skal erstatte David Beckham i klubben. Iren sier ifølge Sunday Mirror at han ikke aksepterer folk som ikke slutter seg til lagånden som sikret United ligagullet i mai.

Det kan lett tolkes som en advarsel til Ronaldinho, Brasils VM-helt som kan være på vei til Old Trafford i sommer.

Som et eksempel på riktige holdninger trekker 31-åringen fram norske Ole Gunnar Solskjær.

- Ole har blitt mer fast på laget de siste årene, spesielt den siste sesongen. Men før det kunne han komme inn og score et par mål, for så å bli satt ut igjen. Jeg er sikker på at han var skuffet, men det syntes aldri, sier Keane.

For ifølge hissigproppen prioriterer Solskjær alltid rett, på tross av at han i løpet av sju år bare har startet 135 seriekamper for United.

- Han har alltid vært et førsteklasses eksempel på at laget må komme først. Måten spillere i denne klubben gjør det på er utrolig, sier kapteinen.

Sjøl går Keane foran med aggressivitet og vinnerinstinkt. Det har tidligere ført til en rekke utvisninger. Nå hevder iren at han er mer moden som spiller.

- Det handler om laget, ikke invividualisten, sier Keane.

(Dagbladet.no)

FEIRER IGJEN:</B> Kaptein Keane feirer Ryan Giggs' mål mot Liverpool i april sammen med Solskjær og Ruud van Nistelrooy.