Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brendan Rodgers om Kristoffer Ajer

Skryter hemningsløst av Ajer: - Han kommer til å nå toppen

Spår en stor karriere for den norske 20-åringen.

FORNØYD: Brendan Rodgers ga tommel opp etter Celtics første kamp mot Rosenborg i Glasgow. Manageren gir også to tomler opp for lagets eneste nordmann, Kristoffer Ajer. Foto: REUTERS/Russell Cheyne
FORNØYD: Brendan Rodgers ga tommel opp etter Celtics første kamp mot Rosenborg i Glasgow. Manageren gir også to tomler opp for lagets eneste nordmann, Kristoffer Ajer. Foto: REUTERS/Russell Cheyne Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Rosenborg - Celtic, onsdag kl .20.45

Kristoffer Ajer er på en liten visit i Norge med sitt Celtic. Laget skal møte Rosenborg i andre kvalifiseringsrunde til Champions League, og skottene har et glimrende utgangspunkt før kampen.

De vant 3-1 over trønderne hjemme i Glasgow, og har et ben i neste runde allerede.

Ajer har vokst med tiden i Celtic og har blitt en sentral spiller for den skotske seriemesteren. Før kampen mot Rosenborg har lagets manager, Brendan Rodgers, latt seg intervjue om midtstopperen, og nord-iren er full av lovord om 20-åringen fra Norge.

- Han kommer til å nå toppen av fotballen, spår Rodgers overfor klubbens hjemmeside.

- Han gjorde det veldig godt på utlån i Kilmarnock, før han kom tilbake til oss og gjorde bra.

- Dedikert til fotball

Ajer dro fra Start 17 år gammel, og er nå fast i Celtics startoppstilling.

Den 1.96 meter høye midtstopperen er også i ferd med å etablere seg som en av Lars Lagerbäcks viktigste menn. Så langt har det blitt fire kamper med flagget på brystet.

Både svensken og Rodgers ser åpenbart en stor framtid for nordmannen. Celtic-manageren mener Ajer har det meste som skal til for å bli en komplett spiller.

- Han er kjapp, han er rask og han er teknisk god. Han er veldig smart og lærer fort. Han er en ekte leder til å være så ung og han blir bare bedre og bedre. Det er en fryd å jobbe sammen med han. Han er en god gutt og livet hans er dedikert til fotball, skryter den tidligere Liverpool-manageren.

Laget som går videre av Rosenborg og Celtic møter AEK Athen. Laget som ryker ut av kvalifiseringen hopper ned et hakk, og får muligheten til å komme seg til Europa League.