Skuddsikker Beckham

Og denne gangen er det ikke snakk om skuddfoten.

Alle vet at David Bekcham er skuddsikker, men det er innenfor 25 meter av et fotballmål. Nå skal Beckham ha kjøpt seg en skuddsikker Mercedes for å beskytte seg og familien på veien, skriver avisa London Evening Standard.

Familien Beckham har gjentatte ganger blitt utsatt for skremmende opplevelser som følge av stjernestatusen, og nå har David investert i en bil med skuddsikkert panserglass i vinduene, forsterket gulv for å tåle eventuelle landmine-eksplosjoner, og selvfølgelig skuddsikkert karosseri. Bilen skal også være luft-tett i tilfelle noen skulle angripe den med gass.

For to år siden avslørte britisk politi et komplott mot Beckhams sønn Brooklyn. I følge politiet skal noen ha planlagt å kidnappe og drepe Brooklyn. Mentalt forstyrrede personer har også brutt seg inn i huset til familien, og en mann har blitt arrestert idet han forsøkte å ødelegge bremsene på Beckhams Ferrari.

Bilen skal ha kostet Beckham rundt to millioner kroner, og føyer seg pent inn i rekken av biler i Beckham-familiens eie. Fra før har han blant annet en Ferrari Maranello, en BMW X5, og en Mercedes SLK cabriolet.

john.rasmussen@dagbladet.no

BILGAL: David Beckham er glad i biler og har flere av dem i garasjen. Nå skal ha ha kjøpt seg en skuddsikker en.