Skuffelsen

Bare et par timer før gårsdagens jaktstart i Holmenkollen kom beskjeden fra skiskyttersjef Arne Idland om at Frode Andresen ikke var tatt ut til langrenns-VM.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): I stedet ble den 11. plassen tildelt Jens Arne Svartedal, som klinket til med en sjetteplass lørdag.

- Det er klart jeg er skuffet, både på egne vegne, men mest av alt fordi Norge ikke satser på fem-mila i et VM. Det synes jeg er merkelig. Femmila er jo den gjeveste distansen, mener Andresen som fremdeles står ved at han på en god dag kunne tatt en medaljesjanse på 50-kilometeren.

- Hvordan reagerte du da du fikk beskjeden om at VM-plassen ikke var din likevel?

- Jeg ble ikke sint, men satt heller igjen med en tomhetsfølelse. Men det er ingenting jeg kan gjøre med det. Nå skal jeg legge dette bak meg og bare konsentrere meg om skiskytingen, sier Andresen som sto for den råeste prestasjonen under gårsdagens jaktstart.

Full klaff

Han skjøt seg totalt bort i lørdagens sprint, og 44. plassen var et tilsynelatende håpløst utgangspunkt for jaktstarten. Så dårlig var lørdagens skyting at han foran hele Norges pressekorps lovet å hoppe i Holmenkollen hvis han fikk fullt hus på samtlige fire serier, det vil si 20 skudd, i går. Om med det var han sikker på helgardering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer