- Skuffende at Hunt aldri ringte

Cech ventet på telefon.

(Dagbladet.no): Peter Cech var døden nær da han fikk kneet til Reading-spiller Stephen Hunt i hodet 14. oktober. Chelsea-keeperen pådro seg kraniebrudd, og mange trodde den alvorlige hodeskaden ville holde ham ute av spill resten av sesongen.

Hunt mottok flere drapstrusler, og fikk også besk kritikk av blant andre José Mourinho. Men utad virket det som kritikken prellet av ham.

- Alt som betyr noe for meg er Petr Cech, at han var OK har hele tida vært det viktigste. Jeg bryr meg ikke for mye om hva folk sier om meg, har han uttalt.

Ikke imponert

Men Peter Cech bryr seg ikke mye om medfølelsen Hunt har uttrykt gjennom media. Han har ventet på en telefon fra Reading-spilleren - en telefon som aldri kom.

- Jeg var skuffet over at Stephen Hunt snakket så mye om meg i pressen, mens han aldri ringte meg. Det hadde vel ikke vært så vanskelig å gjøre. Han skrev ikke til meg heller. I oktober fikk jeg en skriftlig beklagelse fra Reading Football Club, med hans signatur på. Det var alt, sier Cech ifølge BBC.

- Jeg var skuffet, men jeg sa til meg selv at det sikkert er vanskelig å leve med for ham også.

Ingen frykt

GODT BESKYTTET: Peter Cech må spille med denne hjelmen i minst ett år, etter den alvorlige hodeskaden han pådro seg da han ble truffet av kneet til Stephen Hunt. Foto: AP
GODT BESKYTTET: Peter Cech må spille med denne hjelmen i minst ett år, etter den alvorlige hodeskaden han pådro seg da han ble truffet av kneet til Stephen Hunt. Foto: AP Vis mer

Men virker ikke overbevist om at sammenstøtet med Hunts kne var et uhell.

- Jeg vet ikke om han gjorde det med vilje - og jeg er ikke interessert i å vite det, sier han.

Mange forventet at tsjekkeren ville være ute av spill resten av sesongen etter den alvorlige hodeskaden. Men allerede til helga kan han være tilbake mellom stengene til storkampen mot Liverpool på Anfield - med en spesialdesignet hjelm som skal beskytte mot nye smeller.

Selv føler han ingen frykt for oppgaven.

- Jeg vet jeg ikke risikerer livet ved å spille igjen, og det er det viktigste. Jeg må bare ikke tenke så mye - andre er mye reddere enn jeg er, sier han.

<B>UPOPULÆR:</B> Stephen Hunt fikk ingen hjertelig mottakelse av Chelsea-fansen da Reading besøkte Stamford Bridge nylig.
<B>HER SKJER DET:</B> Ifølge legene kunne Peter Cech mistet livet etter denne knetaklingen fra Stephen Hunt.