Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skuffende Jansrud-utfor i Italia

Årsverste.

SKUFFENDE: Kjetil Jansrud fikk det ikke til å klaffe i utforbakken i Santa Caterina i Italia. Foto: EPA/EXPA/ Johann Groder
SKUFFENDE: Kjetil Jansrud fikk det ikke til å klaffe i utforbakken i Santa Caterina i Italia. Foto: EPA/EXPA/ Johann Groder Vis mer

(Dagbladet): Verdenscupleder Kjetil Jansrud har imponert i fartsrennene så langt denne sesongen.

Derfor var forventningene naturlig nok høye da han satte utfor i Santa Caterina i Italia i formiddag. Men det ble ikke full klaff for Kjetil Jansrud.

Til tross for en solid start der han lå foran ledende Travis Ganong, tapte han nedover i bakken og gjorde noen feil i mellompartiet. I mål var han drøyt ett og et halvt sekund bak amerikaneren. Rennet er ikke ferdig kjørt, og Jansrud ligger foreløpig på en 15. plass.

- En feil og du er ute Med det havnet 29-åringen fra Vinstra utenfor pallen i et fartsrenn for første gang denne sesongen.

- Det som går opp, må en eller annen gang komme ned. Tøff dag på jobben i dag. Som jeg har sagt før: Det er så mange gode der ute. Èn feil og du er ute, skriver Jansrud på Twitter etter løpet.

- Jeg følte jeg kjørte OK på toppen, men ikke mer enn det. Mot slutten gjorde jeg en feil som tvang meg til å justere, og da går tiden raskt. Flyten var ikke der, sier Jansrud til NTB.

Trening avlyst Gårsdagens trening i bakken ble avlyst på grunn av tåke og snø. På trening dagen før var Jansrud nummer 30 ned bakken, mer enn tre sekunder bak Josef Ferstl, som da var best.

- Han hadde ingen god følelse på den første og eneste treninga her, kanskje det gjorde ham litt usikker, sa NRK-ekspert Bjarne Solbakken.

Ganong vant rennet.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media