- Skuffende med Heggem

Vegard Heggem har vist knallform på trening den siste uka. Manager Gerard Houllier ble derfor skuffet da han fikk vite om den siste skaden.

Heggem har vist god form etter at Liverpool startet opp igjen etter ferien. Men etter tirsdagens treningskamp mot Bayer Leverkusen ble en øm i lysken. Han dro derfor hjem til Liverpool for å få behandling.

- Vegard har fått en skade i lysken, noe som er skuffende. Han har gjort det virkelig bra på trening og så ut til å fly, sier Houllier.

Selv tar ikke Heggem skaden så tungt.

- Nå du har hatt så mange skader som jeg har hatt, lærer du hvordan du skal holde optimismen oppe. Selv om dette betyr at jeg ikke blir med Liverpool til Singapore, er jeg fortsatt positiv.

- Grunnen til det er at den første uka med pre-season trening har vært min beste på noen år. Jeg føler at jeg er tilbake i min beste form. Det er morsommere enn på lenge å spille fotball, sier Heggem til klubbens hjemmeside.

Den tidligere Rosenborg-spilleren fikk nesten hele sist sesong ødelagt på grunn av skader. Nå vil han bruke sommeren til å overbevise Gerard Houllier om at han forsvarer en plass på laget når Premier League sparkes i gang igjen i august.

- Forhåpentligvis er jeg bra igjen snart. Jeg ønsker å bygge videre på den siste uka med trening og ta med meg den formen inn i andre treningskamper, sier Heggem.

(Dagbladet.no)

<B>SKADD IGJEN: Vegard Heggem er positiv til tross for at han måtte dra hjem til Liverpool for behandling av en øm lyske. Foto: SCANPIX/AP