Verdenscupen i langrenn - sprint

Skuffende norsk dag for langrennsjentene

De norske jentene skuffet på sprinten i Davos.

BESTE NORSKE: Tirild Udnes Weng. Foto: Fredrik Varfjell / NTB
BESTE NORSKE: Tirild Udnes Weng. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OSLO/DAVOS (Dagbladet): Tiril Udnes Weng var eneste norske i sprintfinalen i Davos - der ble konkurrentene for sterke og det endte til slutt med en 5. plass.

Tiril eneste norske i finalen

Tiril Udnes Weng og Myrhold viste muskler i det fjerde heatet og tok seg videre til semifinale. Appelkvist Stenseth skuffet og røyk ut, det samme med Tirild Udnes Weng.

I den første semifinalen var det ingen norske representert, men i den andre sto både Udnes Weng og Myrhold til start. Der tok førstnevnte seg videre på tid, mens Myrholds sprint i Davos var over.

I finalen ble kjempet Udnes Weng tappert, men endte til slutt på en 5. plass. Svenske Maja Dahlqvist vant.

Skuffende prolog

På prologen lørdag formiddag klarte noe overraskende verken Kristine Stavås Skistad eller Maiken Caspersen Falla å avansere til finalene.

- Jeg kjente at jeg sto fast i bakken, på flata og til og med nedover, sa Skistad til Dagbladet og påpekte at det ikke var skia sin skyld.

Caspersen Falla var tydelig skuffet etter exiten:

- Det går ikke fort nok. Jeg har ikke noe bedre svar enn det. Den eneste forklaringen er at jeg har kjent meg sliten de siste dagene. Jeg har prøvd å ta det med ro og lade opp best mulig, men kjente at jeg hadde vært litt sliten. Det er innmari kjedelig, sa Falla til Dagbladet etter 31.plassen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer