Skuffende start for Barcelona

Henry startet på benken i den målløse kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Thierry Henry måtte starte på benken, men hadde den største sjansen da Barcelona skuffet med 0-0 i serieåpningen i Spania.

Barcelona-trener Frank Rijkaard kan velge på øverste hylle når han skal sette spisser på dommerkortene, og valgte søndag å starte med Ronaldinho, Lionel Messi og Samuel Etoo i bortekampen mot Racing Santander.

Henry måtte starte på benken, men sistemann i Barcelonas «Fantastiske fire» ble sendt innpå for Messi etter en skuffende time hvor ingen av spissrivalene viste noe over det ordinære.

Franskmannen hadde et stolpetreff i slutten av kampen, men mål ble det heller ikke på ham.

- Av og til må man ofre seg for lagets beste, sa Henry da han fikk vite om vrakingen fra start. Men søndag ville det nok vært bedre for laget om han hadde spilt fra start. Særlig Ronaldinho og Etoo skuffet stort.

Racing Santander var slett ikke ufarlig, og Gonzalo Colsa traff stolpen midt i første omgang. Ebi Smolarek hadde også en stor sjanse før han ble utvist for å meie ned Eric Abidal 20 minutter før slutt.

Real Madrid og Sevilla vant begge lørdag, derfor ønsket Barcelona å starte med seier. I stedet er laget to poeng bak gullrivalene allerede.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer