Skuffende vorspiel for Matthews før Amstel

Etixx og Lotto lyktes med sin plan.

IKKE SOM FORVENTET: Offensiv sykling viste seg å lønne seg under Brabantse Pijl. Det hindret forhåndsfavoritt Michael Matthews under oppladningen til Amstel Gold Race.  / AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARD
IKKE SOM FORVENTET: Offensiv sykling viste seg å lønne seg under Brabantse Pijl. Det hindret forhåndsfavoritt Michael Matthews under oppladningen til Amstel Gold Race. / AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no) Brabantse Pijl ble en eneste stor angrepsfest, ettersom Lotto-Soudal, BMC og Etixx ikke ville servere seieren på et sølvfat for Michael Matthews.

Også Sondre Holst Enger viste seg fram i front av feltet i en kort periode.

Opp Schavei-bakken én kilometer fra mål viste Petr Vakoc seg å være dagens sterkeste. Han vant foran Enrico Gasparotto og Tony Gallopin.

En skuffet Matthews tapte spurten i hovedfeltet mot Bryan Coquard.

Les utfyllende referat nedover i denne artikkelen!

Slik gikk det til:

Sondre Holst Enger (IAM Cycling) var eneste nordmann på start i onsdagens De Brabantse Pijl.

I forkant av var Michael Matthews (Orica GreenEDGE),  Tom-Jelte Slagter (Cannondale), Ben Hermans (BMC Racing) Tony Gallopin og Tim Wellens (begge Lotto-Soudal) i det åpenbare favorittsjiktet.

Det var for øvrig våte veier under rittet som av en del ryttere blir brukt som en del av oppkjøringen til Ardenner-klassikerne.

Åtte WorldTour-lag hadde tatt turen hit til årets utgave. BMC Racing stilte med fjorårsvinner Ben Hermans som sin kaptein.  Tidlige angrep Det 203 kilometer lange rittet åpnet med et smell. Angrepene var mange innledningsvis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer