Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skuffet - tross VAR-hjelp

Son Heung-min ga Tottenham ledelsen, men Sheffield United kjempet seg til 1-1 i en Premier League-kamp der VAR nok en gang ble avgjørende lørdag.

POENGDELING: Son Heung-min ga Tottenham ledelsen, men George Baldock utlignet for Sheffield United. Kampen endte 1-1 etter to Sheffield United mål som ble sjekket av VAR og ett av dem ble annullert. Foto: Bradley Collyer / AP)
POENGDELING: Son Heung-min ga Tottenham ledelsen, men George Baldock utlignet for Sheffield United. Kampen endte 1-1 etter to Sheffield United mål som ble sjekket av VAR og ett av dem ble annullert. Foto: Bradley Collyer / AP) Vis mer

Rett etter at Son Heung-min banket ballen i mål til 1-0-ledelse for hjemmelaget, så det ut til at Sheffield United utlignet umiddelbart. En lang VAR-sjekk seinere viste det seg at John Lundstram hadde en tå i offside 20 sekunder før ballen satt i nettet.

Dermed annullerte dommer Graham Scott målet.

Etter 78 minutters spill gikk George Baldocks innlegg rett i mål, men også det målet ble sjekket av VAR. Denne gangen fant ikke dommer grunn til å annullere og 1-1 målet ble stående.

Lundstram i fokus

Sheffield United kunne samtidig fort fått med seg alle poengene. Lundstram fikk to gode sjanser til å score etter en halvtimes tid. Først fikk han ikke nok kontakt på et farlig innlegg foran mål, og like etterpå smalt han ballen i stolpen.

Tottenham slet lenge, men etter 58 minutter kom det etterlengtede målet fra Son. Koreaneren stjal ballen fra en uoppmerksom George Baldock og skjøt via et Sheffield United-bein og mellom beina på keeper Dean Henderson.

Baldocks heldige innlegg ga Sheffield United et fortjent uavgjort i nok en svak kamp av Tottenham.

Neste kamp for Tottenham er derbyet mot West Ham 23. november.

Newcastle snudde

Newcastle ble liggende under mot Joshua Kings Bournemouth lørdag, men snudde kampen og vant 2-1. Harry Wilson ga Bournemouth ledelsen etter en kort cornervariant, men DeAndre Yedlin stormet inn på bakerste stolpe etter forarbeid fra Allan Saint-Maximin og sikret utligning før pause.

Like etter pause var det nok en gang en kort corner som endte med mål, men denne gangen var det Newcastle og Ciaran Clark som kunne juble for ledermålet 2-1 som sto seg helt til kampslutt.

Joshua King spilte hele kampen for Bournemouth, men kom ikke til de helt store sjansene.

Keepertabbe

Burnley slo på sin side West Ham 3-0 på eget gress på klassisk vis. Ashley Barnes pirket inn sitt første mål på ni kamper etter corner, mens spisskollega Chris Wood hadde to baller i nettet før pause, men bare ett mål ble stående etter at det første ble avblåst for offside etter VAR-sjekk.

Ydmykelsen ble komplett for et veldig formsvakt West Ham i andre omgang, da keeper Roberto slo en corner inn i eget mål som ga Burnley 3-0 seieren.

Everton holdt unna

Richarlison ble matchvinner mot Southampton da han satte inn 2-1 for Everton i en kamp laget fra Merseyside så ut til å ha grei kontroll på.

Everton tok en tidlig ledelse ved Tom Davies og så ut til å cruise inn til seier. Da satte Southampton-trener Ralph Hasenhüttl inn Sofiane Boufal som skapte trøbbel for Everton og assisterte til 1-1 for Southampton, før Richarlison avgjorde for Everton da han kontant satte et innlegg i mål.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media