Skuffet Andresen ble vraket

Skiskytter Frode Andresen fikk i går den beskjeden han helst ikke ville ha. Han var vraket til laget på 20 kilometer i Pokljuka-VM. Dermed ryker også muligheten til å gjenta gullsuksessen fra i fjor.

- Jeg er skuffet og uenig i laguttaket. Jeg er tross alt nummer tre i verden denne sesongen - og så er jeg ikke blant Norges fire beste skiskyttere. Synes det er veldig merkelig, sier Andresen til Dagbladet.

Beskjeden kom veldig overraskende på Andresen.

- Da jeg reiste fra Anterselva sist helg fikk jeg beskjed om at det var bare to stykker som skulle taes ut før VM. Nå får jeg plutselig beskjed om at hele laget er tatt ut, sier Frode. Han har heller ikke fått noen god begrunnelse av trener Erlend Slokvik.

- Det er bare sånn det er sa han og nevnte noe om dårlig skyting. Jeg kan da ikke ha skutt så dårlig når jeg ligger på tredjeplass i verden, spør Frode.

Årets plasseringer på 20 kilometer derimot er såpass svakt som 20. og 22. plass

- Jeg har egentlig skutt helt ålreit, selv om en 20. og en 22. plass ikke er så mye å skryte av, sier Frode.

Dermed får han ikke muligheten til å gjenta fjorårssuksessen fra Pokljuka der han tok fire - Jeg vant det jeg gikk i fjor og den tøffe løypa passer meg veldig godt, sier Frode Andresen.

<B>IKKE I VM:</B> Frode Andresen leder an i fellesstarten på 15 km i Oberhof. I VM må resten av skiskytterne gå uten nordmannen på den 5 km lengre distansen.