Skuffet Beckham på sidelinja igjen

Nytt tap for Galaxy.

(Dagbladet.no): David Beckham fikk 20 minutter ligaspill natt til fredag. Så hovnet ankelen opp på flyet fra Washington.

I natt satt han på benken i 90 minutter da LA Galaxy tapte 1-0 borte mot New England Revolution. Det setter han lite pris på.

- Jeg er alltid skuffet når jeg ikke kan spille. Men jeg jobber hardt så jeg håper jeg kommer i spill snart igjen, sier Beckham til nyhetsbyrået AP.

Igjen var stadion fullpakket, 35 402 hadde møtt opp for å se Becks. For å sikre seg billett til oppgjøret måtte de kjøpe en pakke på fire.

- Jeg vet at fansen er skuffet. Vi føler med fansen, fordi de er spent på å se ham spille. Men samtidig må vi være sikre på at vi behandler ham riktig. Han føler seg bedre og det ser bedre ut. Men han er fortsatt ikke 100 prosent, sier Galaxy-trener Frank Yallopp.

I natt varmet Beckham opp sammen med lagkameratene, men da lagoppstillingen ble sluppet var han ikke engang blant innbytterne.

Noe fikk han utrettet i Massachussets. Beckham tok runden og signerte autgrafer og trøyer til fansen bak benken.

Og han fikk hilst på Jason Biggs fra American Pie-filmene. Biggs og flere andre skuespillere filmer en romantisk komedie i Boston-området og tok turen innom kampen.

SNART KLAR? David Beckham hadde byttet ut dressen med treningsdrakt, men satt fortsatt på LA Galxy-benken i natt. Foto: Scanpix/Ap
SNART KLAR? David Beckham hadde byttet ut dressen med treningsdrakt, men satt fortsatt på LA Galxy-benken i natt. Foto: Scanpix/Ap Vis mer
TOK SEG AV FANSEN: David Beckham satte navnetrekket sitt på effekter i natt.