Skuffet Beckham på sidelinja igjen

Nytt tap for Galaxy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): David Beckham fikk 20 minutter ligaspill natt til fredag. Så hovnet ankelen opp på flyet fra Washington.

I natt satt han på benken i 90 minutter da LA Galaxy tapte 1-0 borte mot New England Revolution. Det setter han lite pris på.

- Jeg er alltid skuffet når jeg ikke kan spille. Men jeg jobber hardt så jeg håper jeg kommer i spill snart igjen, sier Beckham til nyhetsbyrået AP.

Igjen var stadion fullpakket, 35 402 hadde møtt opp for å se Becks. For å sikre seg billett til oppgjøret måtte de kjøpe en pakke på fire.

- Jeg vet at fansen er skuffet. Vi føler med fansen, fordi de er spent på å se ham spille. Men samtidig må vi være sikre på at vi behandler ham riktig. Han føler seg bedre og det ser bedre ut. Men han er fortsatt ikke 100 prosent, sier Galaxy-trener Frank Yallopp.

I natt varmet Beckham opp sammen med lagkameratene, men da lagoppstillingen ble sluppet var han ikke engang blant innbytterne.

Noe fikk han utrettet i Massachussets. Beckham tok runden og signerte autgrafer og trøyer til fansen bak benken.

Og han fikk hilst på Jason Biggs fra American Pie-filmene. Biggs og flere andre skuespillere filmer en romantisk komedie i Boston-området og tok turen innom kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer