VURDERTE EXIT: Darren Bent følte han var kvotefyll til landslagets siste samling før VM. Så skuffet over å bli droppet var spissen at han vurderte å droppe landslaget for fremtiden. Foto: EPA.
VURDERTE EXIT: Darren Bent følte han var kvotefyll til landslagets siste samling før VM. Så skuffet over å bli droppet var spissen at han vurderte å droppe landslaget for fremtiden. Foto: EPA.Vis mer

Skuffet Bent vurderte å droppe landslaget

Følte han var kvotefyll.

|||Darren Bent innrømmer at han tenkte på å gi seg med landslagsspill etter å ha blitt vraket fra Englands tropp til årets VM-sluttspill.

Sunderland-spissen hadde en solid sesong i fjor og var også en del av Fabio Capellos bruttotropp foran mesterskapet.

Likevel ble han droppet da landslagssjefen tok ut sin endelige VM-tropp.

26-årige Bent har scoret 48 mål på de to siste sesongene i henholdsvis Tottenham og Sunderland, og er nå innstilt på å vise at Capellos uttak var feil.

- Jeg følte at jeg var med til Østerrike som en symbolsk gest. Det var som om han (Capello) tok meg med kun fordi jeg hadde scoret mange mål, sier Bent til The Journal.

- Jeg ble tatt med på treningsleiren og fikk spille 45 minutter. Men siden jeg ikke scoret to mål var jeg ferdig. Det var vondt. Jeg kan ikke benekte at det var slik jeg følte det. Jeg hadde lange samtaler med faren min og manageren min. Jeg følte at jeg var tatt med bare for å fylle opp kvoten, sier Sunderland-spissen.

- Jeg tenkte at jeg bare skulle slutte med spill for England. Jeg vurderte det sterkt, men du kan ikke brenne bruene dine på den måten.

Nå håper Bent at Englands skuffende VM vil gi Capello grunn god nok til å ta ham tilbake i varmen.

- Flere har sagt til meg at jeg har rykket opp på rangstigen etter det, men hvem vet? Alt jeg kan gjøre er å fortsette å tro på meg selv og score mål. Jeg skal å jobbe hardt, spille godt for Sunderland, og fortsette å banke på døra. Det er alt jeg kan gjøre.

(NTB)