Skuffet Jays langt bak mesteren

Skyldte på starthøyttaleren etter at finaleplassen glapp.

REAGERTE SEINT: Jaysuma Saidy Ndure mener at mangelen på en høyttaler bak startblokka hans gjorde at han reagerte seinere enn de andre.  Foto: Bjørn Langsem
REAGERTE SEINT: Jaysuma Saidy Ndure mener at mangelen på en høyttaler bak startblokka hans gjorde at han reagerte seinere enn de andre. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DAEGU/OSLO (Dagbladet): Norges sprinthåp på herresiden, Jaysuma Saidy Ndure, er på dager da alt klaffer, i nærheten av nivået som kreves for å ta seg til en VM-finale på 100 meter.

Men «Jays» møtte motgang allerede før startskuddet på dagens semifinale i Daegu. Trekningen ga ham nemlig plass i den definitivt verste av de tre semifinalene.

Og 27-åringen møtte på enda mer trøbbel i det løpet startet.

- Hørte lyden seint Etter å ha blitt slått ut med en 5. plass i sin semifinale, fortalte han pressen at han - på grunn av at han startet ytterst, i bane åtte - hørte høyttaleren som signaliserer for startskuddet seinere enn gutta som startet i de andre banene.

- Lyden går sakte og den var ikke så høy. De som starter i bane 1 til 3 har en fordel av det. Det pleier å stå en høyttaler bak hver blokk, men det var det av en eller annen grunn ikke her, sier 27-åringen, og legger til:

- Jeg hadde forventet å være i finalen, at det skulle være lett. Men det er ikke lett når jeg hører skuddet sist. Da kommer jeg sist avgårde fra blokka også. Jeg pleier å reagere raskt, men det er ikke så lett når lyden er der borte, ved bane 1.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer