SKADEUTSATT: Liverpool sliter med flere skader. Sadio Mané er den siste til å føye seg inn i rekken. Foto: Action Images /&nbsp;<span style="background-color: initial;">Phil Noble / NTB / Scanpix</span>
SKADEUTSATT: Liverpool sliter med flere skader. Sadio Mané er den siste til å føye seg inn i rekken. Foto: Action Images / Phil Noble / NTB / ScanpixVis mer

Premier League

Skuffet Klopp: - Mané kan miste resten av sesongen

Jürgen Klopp frykter at sesongen er over for sin mest verdifulle spiller.

(Dagbladet): - Det ser ikke bra ut. Det er vanskelig å si noe 100 prosent sikkert - vi må vente til hevelsen har sunket, men jeg kan garantere at han ikke er klar for spill i morgen, sa Liverpool-trener Jürgen Klopp på en pressekonferanse før onsdagens møte mot Bournemouth.

Tyskeren ble presset av de oppmøtte journalistene til å gi mer detaljer, og bekreftet da at Sadio Mané kan miste resten av sesongen.

Senegaleseren pådro seg en kneskade i Merseyside-derbyet mot Everton lørdag. Vingen er Liverpools toppscorer i Premier League med tretten mål.

Klopp fortalte at han ble svært oppgitt da han skjønte skadeomfanget, og at skaden var en kraftig bismak ved 3-1-seieren.

- Kan vi ikke ha én dag der alt er perfekt.

Det forrige møtet mellom Liverpool og Bournemouth, endte med 4-3-tap for Liverpool, etter at de ledet 1-3. Etter kampen sa Bournemouth-forsvarsspiller Steve Cook at laget hans hadde pekt ut Liverpool-keeper Loris Karius som det svake leddet, og at de forsøkte å utnytte dette. Det fikk Klopp til å rase.

- Det er noe av det verste jeg har hørt i mitt liv. Mannen som vant kampen - jeg vet ikke hvem det er - føler han trenger å si noe slikt etter en slik kamp, sa Klopp etter 4-3-tapet i desember, ifølge Independent.

- Hvis man vinner, burde man vise respekt for spillerne på det andre laget.

Klopp fortalte i dagens pressekonferanse at tapet i fjor var en real oppvekker for Liverpool.

- Vi lærte mye. En situasjon forandret hele kampen. Vi var for selvsikre på et bestemt tidspunkt.

På den lyse siden, bekreftet Liverpool-treneren at Daniel Sturridge er tilbake. Spissen trente med laget på mandag, og Klopp meddelte at det er en mulighet for at han blir med i troppen. Jordan Henderson og Adam Lallana er fortsatt skadet.

Liverpool - Bournemouth spiller onsdag klokka 21.00.