<strong> IKKE NOMINERT:</strong>  Alexander Kristoff er ikke nominert til prisen «årets mannlige utøver». Derfor vurderer han nå å droppe Idrettsgallaen. Foto: AP Photo/dpa, Daniel Reinhardt/NTB Scanpix.
IKKE NOMINERT: Alexander Kristoff er ikke nominert til prisen «årets mannlige utøver». Derfor vurderer han nå å droppe Idrettsgallaen. Foto: AP Photo/dpa, Daniel Reinhardt/NTB Scanpix. Vis mer

Skuffet Kristoff vurderer å droppe Idrettsgallaen

- Både jeg og Zuccarello burde vært nominert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nominasjonene til årets Idrettsgalla ble i dag kjent.

Av de kom det fram at Alexander Kristoff ikke er nominert til «årets mannlige utøver».

Syklisten som i sommer vant to Tour de France-etapper, samt prestisjetunge Milan-SanRemo har hatt sin beste sesong på sykkelsete.

Likevel mente juryen at prisen bør gå til Ole Einar Bjørndalen, Emil Hegle Svendsen, Jørgen Graabak, Kjetil Jansrud eller Ståle Sanbech. Felles for de alle er at de deltok i vinter-OL i Sotsji.

Det har fått ekspertene til å rase.

Alexander Kristoff selv er skuffet over juryens avgjørelse. Nå vurderer 27-åringen å stå over Idrettsgallaen på Hamar 10. januar.

Overrasket - Jeg er overrasket. Jeg ser at Zuccarello heller ikke er nominert. Begge vi burde vært nominert, sier Kristoff til TV 2.

Mats Zuccarello ble poengkonge i New York Rangers og tidenes første nordmann til å spille en Stanley Cup-finale i mai. I sosiale medier har det ikke manglet på støtte til de to vrakede.

- Jeg bryr meg egentlig ikke så mye, men nå som jeg bare er nominert til dene ene kategorien så vet jeg ikke om jeg gidder å reise på Idrettsgallaen, fortsetter Kristoff.

«Årets navn», hvor det norske folk stemmer fram sin favoritt, er den eneste Kristoff nå kan vinne.

Ikke fått med seg oppstyret Syklisten har vært opptatt med trening i hele dag og ikke fått med seg noe av oppstyret rundt nominasjonen.

<strong> IKKE NOMINERT:</strong>  Mats Zuccarello er i likhet med Alexander Kristoff ikke nominert i kategorien «årets mannlige utøver». Foto: NTB Scanpix.
IKKE NOMINERT: Mats Zuccarello er i likhet med Alexander Kristoff ikke nominert i kategorien «årets mannlige utøver». Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Jeg trodde jeg skulle være nominert, sier Kristoff til Dagbladet.

- Både du og Zuccarello har fått massiv støtte blant det norske folk i dag. Hva tenker du om det?

- Jeg er overrasket over at Zuccarello ikke er nominert. Jeg forstår det sånn sett.

Han utelukker ikke at han blir å finne i Hamar OL-Amfi 10. januar.

- Jeg er opptatt med sesongsoppkjøring. Jeg får se om det er et passende fly jeg kan sette meg på, sier Kristoff som befinner seg på Gran Canaria.

Mats Zuccarello blir nok uansett ikke å se i hallen hvor han spilte sin siste kamp som Frisk/Asker-spiller i 2008. Zuccas Rangers spiller tre kamper mellom 8.-13. januar.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer