Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skuffet Nordbotten kjørte seg opp ni plasser

- Jeg ble for passiv.

Norway's Jonathan Nordbotten competes during the second run of the FIS men's Alpine World Cup Slalom in Kitzbuehel on January 24, 2014.  AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
Norway's Jonathan Nordbotten competes during the second run of the FIS men's Alpine World Cup Slalom in Kitzbuehel on January 24, 2014. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jonathan Nordbotten kom seg med til finaleomgangen i Kitzbühel med et nødskrik. Han kjørte seg opp fra 29.- til 20.-plass, men var ikke fornøyd.

- Det ble litt for passivt i denne finaleomgangen. Jeg ville litt for mye, og dermed ble det for mye mas. Jeg startet som nummer to, men klarte ikke å utnytte den gode startposisjonen min på en skikkelig måte, slo han fast overfor NTB etter rennet..

- Jeg kan ikke si annet enn at jeg er litt skuffet nå. Den sjansen jeg fikk skulle jeg ha benyttet mye bedre. Jeg skulle ha gitt alt og klart å slippe meg skikkelig løs. Da kunne jeg kanskje ha kjørt inn til ledelse jeg også, sa Jonathan Nordbotten, som til slutt var 2,54 sekunder bak vinneren Felix Neureuter.

- Jeg vil si jeg er mellomfornøyd nå, innrømmet USA-studenten.

Han reiser videre til Schladming og VM-arenaen fra i fjor, og det ser han fram til

- Jo, nå er Schladming og nytt renn der tirsdag kveld det neste. Det er en bakke jeg har gode minner fra, for det var der jeg tok mine første verdenscuppoeng, så jeg ser fram til å komme dit, sa han.

- Det gjelder å ta med det beste herfra til rennet tirsdag. Jeg må passe på å utnytte de sjansene jeg får når jeg er i det gode selskap, og så må jeg kjøre som på trening. Det vil være godt nok, mente Jonathan Nordbotten.

(NTB)

Hele Norges coronakart