Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Skuffet, oppgitt og direkte lei meg

Ljøkelsøy ble slått ut etter første hopp.

Roar Ljøkelsøy kom til Oberstdorf som tittelforsvarer i skiflyging. Det endte med en skuffende 32.-plass og ikke mer hopping for 31-åringen.

- Jeg er skuffet, oppgitt og direkte lei meg. Kjedelig at det gikk slik. Gårsdagen ga forhåpninger. Jeg ville for mye og det slo feil ut. Jeg vet ikke helt hvorfor, sa orkdalingen.

Etter bare 176 meter var han 2,9 poeng unna å få hoppet resten av VM. Nå blir det høyst sannsynlig ikke mer hopping på veteranen.

- Nå ble det lett å ta ut hopperne til lagkonkurransen. Det blir de samme fire som vant i Willingen, sa landslagssjef Mika Kojonkoski til NTB.

- Roar blir værende her i Oberstdorf i tilfelle noen av de andre skulle bli syke, sa finnen som også synes det var trist at Roar ikke lykkes.

(NTB)

NEDTUR: Roar Ljøkelsøy fløy litt lenger enn dette, men han falt ned for tidlig til å få bli med videre i skiflygings-VM. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX
NEDTUR: Roar Ljøkelsøy fløy litt lenger enn dette, men han falt ned for tidlig til å få bli med videre i skiflygings-VM. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media