Skuffet over Bode Miller

Hans Petter Buraas er glad for at Bode Miller ikke lenger kjører på samme skimerke som ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEAVER CREEK (Dagbladet): Burre mener at utviklingen av nytt utstyr stoppet opp de to sesongene Miller kjørte for Rossignol.

Han hadde ikke kjørt et v-cupen siden Madonna di Campiglio før jul i fjor, og var derfor godt fornøyd med kjøringa i går - helt til han hektet midtveis i andreomgang. Han lå på 17. plass etter førsteomgang.

-  Jeg prøvde å satse litt mer i andreomgang, og da satt det bra. Synd det ble hekt, men jeg er fornøyd likevel. Deilig å være tilbake, sier 29-åringen.

Dagbladet møtte Buraas på hotellet for å snakke om comebacket etter et nytt skadeavbrekk, VM-sesongen, og kom snart inn på verdenscupleder Bode Miller som i går led samme skjebne som Buraas da han hektet etter få porter, akkurat som i lørdagens storslalåm. Miller kjører for Atomic denne sesongen etter to sesonger på Burres langvarige samarbeidspartner Rossignol. Amerikaneren er blant de hyppigste fabrikk-shopperne i alpintsirkuset. Han har tidligere kjørt for K2 og Fischer.

For Buraas var det en lettelse at Miller forsvant. OL-mesteren fra Nagano har vært skuffet over Millers manglende vilje (eller evne) til å bidra til utstyrsutviklinga.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer