Skuffet Rambekk blir i Lillestrøm

Fullfører kontrakten.

(Dagbladet.no:) Anders Rambekk hadde lyst til å flytte hjem til Porsgrunn, og ga i november et muntlig ja til gamleklubben Odd.

Landslagsspilleren hadde imidlertid ett år igjen av kontrakten med Lillestrøm, og klubben ville ikke selge ham. Nå har han diskutert saken med manager Jan Åge Fjørtoft, og han fullfører derfor kontrakten.

- Jeg hadde håpet at de skulle ordne seg, og skal jeg være helt ærlig så er jeg litt skuffet. Men jeg forholder meg selvsagt til at jeg har en kontrakt med LSK, sier Rambekk til klubbens hjemmeside.

Han går dermed inn i sin siste sesong som kanarifugl.

- Jeg ser fram til en veldig spennende sesong med LSK der vi absolutt kan kjempe om de gjeveste medaljene, og jeg vil også gjøre alt for å være med videre på landslaget.

Lillestrøm ønsket å forlenge kontrakten med Rambekk, men det var ikke forsvarsspilleren interessert i.

- Vi er glade for at denne saken nå har kommet til en slutt, og jeg vet at Anders er proff nok til å gjøre en god sesong for oss, sier Fjørtoft.

VILLE HJEM: Anders Rambekk var lysten på en retur til Odd, men har blitt enig med LSK om å fullføre kontrakten. Foto: SCANPIX
VILLE HJEM: Anders Rambekk var lysten på en retur til Odd, men har blitt enig med LSK om å fullføre kontrakten. Foto: SCANPIX Vis mer