Skuffet Rasch håper på lagløsning

- Litt kjedelig situasjon.

BEIJING/ OSLO (Dagbladet.no): •Dagbladet.no fulgte hele etappen direkte

Gabriel Rasch fant ikke tonen med den kinesiske landeveien, og måtte takke av i det olympiske landeveisrittet to runder før målpassering. Etterpå la han ikke skjul på at opplevelsen ikke hadde stått til forhåndsforventningene.

- Ja, jeg er litt skuffet. Det var hardt og det var varmt. Jeg følte meg ikke bra, men det var ingenting i veien. Det var bare en dårlig dag. Jeg hadde håpet å henge med til den siste runden, og jeg forsøkte å spare krefter hele veien. Det gikk ikke, medgir Rasch overfor Dagbladet.no.

Crédit Agricole-rytteren går en usikker sykkelframtid i møte med laget i ferd med å oppløses. Det opptar naturlig nok holeværingen.

- Jeg har håp om at det skal ordne seg, men jeg har ikke noe konkret i ermet. Det er litt kjedelig når man har fått plass på et lag når jeg har vist at jeg kan kjøre i klassikerne på våren, understreker Rasch som blant annet skal delta i Tour de Limousin, Spania Rundt og forhåpentligvis fellesstarten i VM før Crédit Agricole-laget legges ned etter sesongen.

• Dagbladet.no fulgte hele etappen direkte

HÅPER PÅ LØSNING: Gabriel Rasch var skuffet etter OL-fellesstarten, men tenker også på den videre proffkarrieren. Foto: Heiko Junge/Scanpix
HÅPER PÅ LØSNING: Gabriel Rasch var skuffet etter OL-fellesstarten, men tenker også på den videre proffkarrieren. Foto: Heiko Junge/Scanpix Vis mer
Skuffet Rasch håper på lagløsning