Skuffet Solskjær vil slå tilbake i cupfinalen

Etter to seriegull ble det femteplass på Molde.

• Molde - Start 0-1

Molde avsluttet eliteserien med to strake tap. Ole Gunnar Solskjær håper laget hever seg i cupfinalen mot Rosenborg.

Etter to seriegull på rad måtte Molde ta til takke med femteplass i årets eliteserie. Serieavslutningen endte også på skuffende vis for blåtrøyene med 0-1-tap hjemme mot Start.

Mens Molde har hatt mye å juble for de siste to årene, har laget denne sesongen ikke vært i nærheten av å kjempe om seriegull.

- Det er skuffende og ikke bra nok at vi avsluttet med to tap. Vi startet også sesongen for dårlig. Vi har spilt veldig bra i perioder av sesongen, men det vi skal lære er å sette sjansene våre, sa Solskjær til C More.

Cupfinale MFK har fortsatt én kamp igjen denne sesongen. Solskjærs mannskap møter Rosenborg i cupfinalen på Ullevaal stadion 24. november.

- Det har vært en skuffende sesong så langt, men jeg håper vi avslutter med en god cupfinale, sa Molde-manageren.

Sist gang MFK vant NM-tittelen var i 2005. Rosenborg, som vil være revansjsugne etter at laget ikke tok seriegull, har ikke gått til topps i cupen på ti år.

Asante avgjorde I søndagens kamp ble Ernest Asante matchvinner for gjestene fra Sørlandet med sitt sjette mål for sesongen. Fra 16 meter skjøt ghaneseren inn seiersmålet fire minutter ut i annen omgang.

Start slet lenge i bunnstriden i eliteserien, men har vist imponerende form i høst og klatret til midten av tabellen.

(NTB)

 SKUFFET:  Molde avsluttet eliteserien med to strake tap. Ole Gunnar Solskjær håper laget hever seg i cupfinalen mot Rosenborg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
SKUFFET: Molde avsluttet eliteserien med to strake tap. Ole Gunnar Solskjær håper laget hever seg i cupfinalen mot Rosenborg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer