Skuffet Wenger

- Vi blir hardt straffet, sier Arsenal-sjefen.

LERKENDAL (Dagbladet.no): - Uavgjort er skuffende, vi ble for varsomme, fortalte Arsene Wenger norsk presse etter kampen.

- Rosenborg sloss i nitti minutter og gikk for hver ball. En utrolig fysisk prestasjon av dem, skrøt han.

Men han klarte ikke skjule skuffelsen. For Arsenal var bedre enn Rosenborg i første omgang. Så gode, at de sannsynligvis ikke regnet med at det skulle være mulig å reise fra Lerkendal uten tre poeng.

Og så brutal er altså fotballen. Selv for et av verdens beste lag.

- Vi ville ikke gjøre feil, vi ble for forsiktige. Fotballen er slik at du må risikere for å vinne kamper, sier Wenger.

- Vi skulle vunnet kampen på de siste tredve minuttene, men vi ble straffet. Vi klarte ikke gire om, derfor gikk det som det gikk. Jeg tror vi følte oss for komfortable.

Men selv i skuffelsen, tro gentlemannen fra Frankrike til med nesten skamros av Rosenborg. Og ikke bare om den fysiske prestasjonen. Han syns rett og slett RBK er et leit lag å møte.

- De spiller slik at hvis du gjør èn feil blir du straffet.

Nå gjorde Arsenal opptil flere feil. Og hadde de vært riktig uheldige kunne de gått glipp av samtlige poeng. Det vet Wenger også, og derfor gjentok han flere ganger at de bare vil ta med seg resultatet hjem igjen.

For han avskriver ikke Rosenborg i denne gruppa. Og i så måte er uavgjort på bortebane egentlig ganske greit. Selv for Arsenal.

- Rosenborg har en sjanse, men da må de vinne på bortebane. Og de har ikke råd til å tape hjemme, sier Arsenal-manageren.

MANNEN PÅ BENKEN: Arsene Wenger var ikke særlig glad etter kampen. Men han var impopnert over Rosenborg.