Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skuffet Zuccarello etter sitt andre tap: - Vi har ikke vært gode nok

Tapte 2-5.

TAP: Mats Zuccarello og hans New York Rangers ble natt til søndag påført sitt første NHL-tap for sesongen. Nordmannen fikk ingen målpoeng i 2-5-tapet for Blue Jackets. Foto: AP Photo/Jay LaPrete/NTB Scanpix
TAP: Mats Zuccarello og hans New York Rangers ble natt til søndag påført sitt første NHL-tap for sesongen. Nordmannen fikk ingen målpoeng i 2-5-tapet for Blue Jackets. Foto: AP Photo/Jay LaPrete/NTB Scanpix Vis mer

Mats Zuccarello og hans New York Rangers ble natt til søndag påført sitt første NHL-tap for sesongen. Nordmannen fikk ingen målpoeng i 2-5-tapet for Blue Jackets.

Rangers sesongåpnet med 3-2-seier over St. Louis Blues natt til fredag. Mot Columbus Blue Jackets fikk den regjerende Stanley Cup-finalisten kjørt seg voldsomt allerede fra start. Hjemmepublikummet kunne juble for to scoringer i løpet av første periode.

Til tross for en dårlig åpning, kom Rangers noe bedre med utover i kampen. Likevel ble det kun med redusering til 1-2 i annen periode og ny redusering til 2-4 i sisteperioden. Sesongens første tap var et faktum.

- Om de var raskere enn oss på skøyter eller om de ville mer enn oss vet jeg ikke. De var et bedre lag i kampen, sa trener Alain Vigneault til klubbens nettsted etter kampen.

Zuccarrello fikk totalt 16.32 minutter på isen i Columbus. Nordmannen hadde enkelte muligheter foran Sergej Bobrovskij i Blue Jackets-buret, men hadde som sine lagkamerater ikke dagen.

- Det kommer til å bli mange tøffe kamper denne sesongen. Vi må kjempe hardere enn vi gjorde i denne kampen og være flinkere til å skape sjanser, oppsummerte Zuccarrello.

- Vi har ikke vært gode nok i de to første kampene. Offensivt må vi heve oss og spille bedre, fortsatte han.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling