Skuffet Zuccarello etter sitt andre tap: - Vi har ikke vært gode nok

Tapte 2-5.

TAP: Mats Zuccarello og hans New York Rangers ble natt til søndag påført sitt første NHL-tap for sesongen. Nordmannen fikk ingen målpoeng i 2-5-tapet for Blue Jackets. Foto: AP Photo/Jay LaPrete/NTB Scanpix
TAP: Mats Zuccarello og hans New York Rangers ble natt til søndag påført sitt første NHL-tap for sesongen. Nordmannen fikk ingen målpoeng i 2-5-tapet for Blue Jackets. Foto: AP Photo/Jay LaPrete/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mats Zuccarello og hans New York Rangers ble natt til søndag påført sitt første NHL-tap for sesongen. Nordmannen fikk ingen målpoeng i 2-5-tapet for Blue Jackets.

Rangers sesongåpnet med 3-2-seier over St. Louis Blues natt til fredag. Mot Columbus Blue Jackets fikk den regjerende Stanley Cup-finalisten kjørt seg voldsomt allerede fra start. Hjemmepublikummet kunne juble for to scoringer i løpet av første periode.

Til tross for en dårlig åpning, kom Rangers noe bedre med utover i kampen. Likevel ble det kun med redusering til 1-2 i annen periode og ny redusering til 2-4 i sisteperioden. Sesongens første tap var et faktum.

- Om de var raskere enn oss på skøyter eller om de ville mer enn oss vet jeg ikke. De var et bedre lag i kampen, sa trener Alain Vigneault til klubbens nettsted etter kampen.

Zuccarrello fikk totalt 16.32 minutter på isen i Columbus. Nordmannen hadde enkelte muligheter foran Sergej Bobrovskij i Blue Jackets-buret, men hadde som sine lagkamerater ikke dagen.

- Det kommer til å bli mange tøffe kamper denne sesongen. Vi må kjempe hardere enn vi gjorde i denne kampen og være flinkere til å skape sjanser, oppsummerte Zuccarrello.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer