- Skuffet

LONDON (Dagbladet): Chelsea-Leeds 1-1. Skadefri og fast i drakt nummer 19 hos Leeds - Eirik Bakke var skuffet etter uavgjort mot Chelsea. - Vi skulle ha hatt alle tre poengene, sier Bakke, mens Flo måtte ta seg noen runder med ekstratrening.

- Jeg snakket med Tore André nå, han måtte ta seg en ekstra treningstur ute på bana, sier Bakke.

Etter kampen i går kom han ut med tre store vesker, og forklarer årsaken til at han så ut som en sherpa fra Sogndal.

- All bagasjen? Jo, den har stått hos Flo siden i sommer, på tide å få den med hjem, sier Bakke med et lite smil. Med god grunn. Bakke framstår mer og mer som den komplette midtbanedirigent.

En ung spiller med overblikk, slepen teknikk og solid hodestyrke, og med en unik forståelse for fotballens iboende enkelhet. I drakt nummer 19.

Draktnummer 19 har også Flo fra samme norske sognregion, men han er for øyeblikket en sikker benkesliter. Han fikk de siste 15 minuttene i går.

Skryter av Bakke

- Skjønner ikke at Flo ikke kom utpå tidligere, sier den gamle Leeds-kjempen Norman Hunter. Som skryter av Bakke, som kom rett inn på laget etter et langt skadeavbrekk.

- Det har gått bedre og bedre for meg etter at jeg kom tilbake etter skaden. Jeg føler at jeg virkelig har fått tillit. Spilt alle kampene unntatt en. Det passer meg med mange kamper, trenger kamptrening.

- Fornøyd med måten Leeds bruker deg på?

- Ja, det passer meg perfekt å være en av to sentrale på midten ettersom vi spiller mye via midtbanen.

Skulle vunnet

- Chelsea-kampen?

- Brukbart fornøyd med min egen innsats, men som sagt; vi skulle ha hatt alle poengene, vi var bedre enn Chelsea, sier Bakke som så at storvokste Mark Viduka headet inn 0- 1 etter 61 minutter.

- Jeg prøvde mye en-touch, det resulterte i noen feilpasninger. Burde nok holdt på ballen mer, sier Bakke.

- Tøff Champions League-gruppe?

- Ja, men det er også utrolig å skulle få møte de beste. Det gleder jeg meg til. Jeg er skadefri og trives godt i Leeds. Det er en ideell klubb for meg, kunne ikke hatt det bedre. Klubben satser på unge spillere, akkurat som Manchester United, sier Bakke i blådressen på vei hjem til Leeds med fly fra London by night.