USA

Skulle bli far - døde

- Vi er sjokkerte og triste.

DØD: Tidligere Detroit Lions-spiller Jessie Lemonier. Foto: AP/NTB
DØD: Tidligere Detroit Lions-spiller Jessie Lemonier. Foto: AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere Detroit Lions-spilleren Jessie Lemonier er død, det bekrefter hans tidligere lag på sosiale medier.

Den amerikanske fotballspilleren ble bare 25 år gammel.

- Vi er sjokkerte og triste over å høre om bortgangen til tidligere Detroit-Lion Jessie Lemonier, skriver Lions i en uttalelse.

- Jessie var en god lagkamerat og en fantastisk ung mann som nå har gått bort altfor tidlig. Våre tanker og bønner går til hans familie og venner i denne vanskelige tida, fortsetter Lions i sin uttalelse.

Det er foreløpig ikke opplyst om en dødsårsak.

Lemonier, som spilte 7 kamper for Lions i 2021, ventet også barn med sin kjæreste, forteller hans agent Drew Smith til ESPN.

Lemonier signerte sist for USFL-laget Houston Gamblers før han nylig ble tradet til Birmingham Stallions. 25-åringen gikk fire år ved Liberty University og skolen mottok også nyheten med sorg.

- Liberty Athletics-familien er svært triste etter å ha fått vite om bortgangen til tidligere Flames-stjerne Jessie Lemonier. Jessie var elsket av Flames Nation og høyt verdsatt av trenerne og lagkameratene i garderoben, skriver skolen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer