Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Skulle gjerne hatt bortekamp først

Rosenborg møter nummer åtte i Pepsi-ligaen på Island.

TIL ISLAND: Rosenborg møter islandske Breidablikk i andre kvalifiseringsrunde i Champions League. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix
TIL ISLAND: Rosenborg møter islandske Breidablikk i andre kvalifiseringsrunde i Champions League. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Rosenborg møter islandske Breidablikk i andre kvalifiseringsrunde til Champions League.

Rosenborg spiller hjemmekamp først 12. eller 13. juli, og returkamp på Island uka etter, 19. eller 20. juli.

Breidablikk har ikke hatt noen god start på sesongen i år. Etter sju runder i Pepsi-ligaen ligger de på åttendeplass med to seire, to uavgjorte og tre tapte kamper.

I Rosenborg er man brukbart fornøyde med trekningen.

- Vi skulle gjerne hatt bortekamp først, men bortsett fra det så er det en helt OK trekning. Det er et fint og enkelt reisemål. Alle lagene vi kunne møte var ganske jevne så elllers gikk det ut på det samme, sier daglig leder Nils Skutle til RBK.no.

Foreløpig er ikke motstanderen så godt kjent på Lerkendal. Det skal det gjøres noe med i nær famtid.

- Det blir spennende å dra til Island, og nå kommer vi til å bruke de nærmeste dagen til å finne ut mer om motstanderen. Vi er ikke så opptatt av hvem vi møter nå, ambisjonen vår er uansett å gå videre til et gruppespill, sier sportlig leder Erik Hoftun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media