Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Skulle gjerne voldtatt

Mike Tyson har vært ute og luftet hjernecellene sine igjen.

Mike Tyson har bevist mange ganger at han er flinkere til å bokse enn til å tenke. I et tv-intervju som vil bli sendt på kanalen Fox i dag uttaler han seg om voldtekten av Desiree Washington som han sonet tre år for på begynnelsen av 90-tallet. Etter først å ha bedyret sin uskyld i intervjuet, legger Tyson til:

- Jeg hater henne. Jeg skulle gjerne ha voldtatt henne nå, sier bokselegenden ifølge Associated Press.

Mike Tyson ble i 1992 kjent skyldig i året før å ha voldtatt Desiree Washington, kåret til Miss Black America. For dette ble han idømt 10 års fengsel, fire av dem betinget. Tyson slapp ut i 1995.

Og en trussel fra den lett ustabile Tyson skal man kanskje ikke ta så lett på. Rullebladet hans er ikke bare hyggelig lesning:

- 1978: Som 12-åring blir Tyson for første gang arrestert, for veskenapping.

- 1989: Dømmes til samfunnstjeneste for å ha kjørt for fort.

- 1992: Blir dømt til seks års fengsel for voldtekt av Miss Black America Desiree Washington.

- 1997: Forsøker å bite av Evander Holyfield øret. Førte til utestenging fra boksesporten og nesten 30 millioner kroner i bot.

- 1998: Skjeller ut et av medlemmene i styret under høringen om fornyet bokselisens.

- 1999: Fengslet for å ha angrepet to bilister, soner tre måneder av den ett år lange dommen. Seinere samme år anklager LaDonna August (25) Tyson for overgrep.

- 2000: Tyson slår ned dommeren i møtet med Lou Savarese.

- 2001: Eksbokseren Mitchell Rose anmelder Mike Tyson for å ha slått ham ned utenfor en nattklubb i New York. Beskyldes også for to voldtekter dette året. Fratatt bokselisensen fordi han sto over dopingkontrollen etter kampen mot Andrew Golota.

<B>SLÅR OGSÅ: </B>Clifford Etienne gikk i gulvet for godt 49 sekunder ut i første runde da han møtte Tyson til nedslaktning i Memphis, Tennessee 22. februar i år.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media