- Skulle ønske jeg fortsatt jobbet i media, for da kunne jeg sagt hva jeg ville

Forbanna Hangeland-sjef.

FORBANNA: Crystal Palace fikk feilaktig annullert en scoring mot Manchester City i ettermiddag. Det fikk manager Neil Warnock til å se rødt. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB Scanpix
FORBANNA: Crystal Palace fikk feilaktig annullert en scoring mot Manchester City i ettermiddag. Det fikk manager Neil Warnock til å se rødt. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER (Dagbladet): Manchester City hadde få problemer med å slå Brede Hangelands Crystal Palace 3-0 på hjemmebane i ettermiddag.

De lyseblå stanget lenge mot et hardtkjempende Palace, men etter pause gikk det bare én vei etter at David Silva åpnet scoringsballet.

Crystal Palace-manager Neil Warnock er godt fornøyd med hvordan laget hans jobbet på en av Premier Leagues tøffeste baner å besøke i dag, men på pressekonferansen etter oppgjøret var 66-åringen forbanna.

Feilaktig annullering Til tross for at Palace hadde mer enn nok med å forsvare seg i ettermiddag, fikk nemlig London-laget en nettkjenning: På stillingen 2-0 til City headet James McArthur kula inn bak City-keeper Joe Hart, etter et strålende innlegg fra Yannick Bolasie.

Linjedommeren vinket umiddelbart for offside, og dommer Phil Dowd kunne ikke gjøre annet enn å annullere. TV-bildene viste imidlertid at Fernandinho opphevet offsiden, og at det burde ha stått 2-1.

TAKKET FANSEN: James McArthur (t.v.) headet kula i City-målet i dag, men scoringen ble feilaktig annullert for offside. Her med lagkompis Martin Kelly. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix
TAKKET FANSEN: James McArthur (t.v.) headet kula i City-målet i dag, men scoringen ble feilaktig annullert for offside. Her med lagkompis Martin Kelly. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix Vis mer

- Vi scoret et flott mål som gjorde at hele stadion begynte å tvile på det City drev med. Det er dager som i dag som gjør at jeg skulle ønske jeg fortsatt jobbet i media, for da kunne jeg sagt hva jeg ville, sier Warnock, som vet at direkte kritikk mot dommerkvartetten kan føre til utestengelse.

Engelskmannen har jobbet som ekspert på britisk TV mellom managergjerningene i blant annet Sheffield United, QPR og Leeds.

- McArthur var flere kilometer onside. Det er hårreisende dømming. Sånne beslutninger må man få riktig på dette nivået. Spillerne mine fortjente den scoringen, og hvis det ikke var for feilen, kunne utfallet av kampen blitt et helt annet, sier Brede Hangelands sjef.

- Kunne være annerledes Palace er på full fart inn i nedrykksstriden etter dagens tap, men Warnock hadde nok ikke kalkulert med poeng på Etihad. Han var uansett fornøyd med svarene han fikk fra spillerne sine i dagens tidlig-kamp.

- Vi kunne ha scoret tidlig, noe som kunne gjort det til en annen kamp. Vi hadde flere muligheter i dag, blant annet brassesparket til Fraizer Campbell og avslutningen til Jedinak, sier han.

JUBELGUTTER: Det var lite som tydet på at Manchester City er midt i en spisskrise i ettermiddag. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB Scanpix
JUBELGUTTER: Det var lite som tydet på at Manchester City er midt i en spisskrise i ettermiddag. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB Scanpix Vis mer

Palace-manageren var skuffet over hvordan City fikk score sine to første mål, men innrømmer at han er imponert over tomålsscorer David Silva.

- Silva var fantastisk, det er bare å ta av seg hatten, sier han - før han benytter muligheten til å sende enda et lite stikk i retning Phil Dowds dommerkvartett.

- På slutten hadde City god kontroll, men det er ikke sånn det burde ha vært. Vi kunne ha gitt dem konkurranse, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer