Du leser nå Dagbladet Pluss
TILBAKE: Henrik Kristoffersen er tilbake på landslaget. Han innrømmer at konflikten til tider har påvirket ham. Foto: Lars Eivind Bones
TILBAKE: Henrik Kristoffersen er tilbake på landslaget. Han innrømmer at konflikten til tider har påvirket ham. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

Henrik Kristoffersen og landslaget

- Skulle ønske jeg var en robot

Henrik Kristoffersen (23) er tilbake på landslaget. Han har snakket ut med lagkameratene, og innrømmer at støyen har vært vanskelig å stenge ute.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

GEILO (Dagbladet): - Jeg merker det, absolutt. Jeg skulle ønske jeg var en robot, men det er jeg ikke, sier Henrik Kristoffersen til Dagbladet.

Han sitter og lener seg på albuene i kafeen i bunnen av skibakken på Geilo. Han og resten av teknikk-landslaget i alpint har nettopp fullført ei treningsøkt på snø fra fjoråret. Kristoffersen har vært tilbake på landslaget i én dag.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer