TILBAKE: Henrik Kristoffersen er tilbake på landslaget. Han innrømmer at konflikten til tider har påvirket ham. Foto: Lars Eivind Bones
TILBAKE: Henrik Kristoffersen er tilbake på landslaget. Han innrømmer at konflikten til tider har påvirket ham. Foto: Lars Eivind BonesVis mer

Henrik Kristoffersen og landslaget

- Skulle ønske jeg var en robot

Henrik Kristoffersen (23) er tilbake på landslaget. Han har snakket ut med lagkameratene, og innrømmer at støyen har vært vanskelig å stenge ute.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

GEILO (Dagbladet): - Jeg merker det, absolutt. Jeg skulle ønske jeg var en robot, men det er jeg ikke, sier Henrik Kristoffersen til Dagbladet.

Han sitter og lener seg på albuene i kafeen i bunnen av skibakken på Geilo. Han og resten av teknikk-landslaget i alpint har nettopp fullført ei treningsøkt på snø fra fjoråret. Kristoffersen har vært tilbake på landslaget i én dag.

Mannen fra Rælingen gikk i vår til sak mot Norges Skiforbund fordi han ønsker å kjøre med Red Bull som hjelm- og luesponsor - i stedet for forbundets sponsor Telenor. Partene er enige om at de er uenige i prinsippsaken rundt Red Bull-avtalen, og avventer rettssystemets videre behandling av saken. Senere kom det også fram at det har vært misnøye blant lagkameratene etter at de mente at Kristoffersen hadde brutt disiplinær- og sponsorregler flere ganger.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn