GLEDE: Bosnia kunne juble over å ha tatt seg til VM etter 1-0-seieren over Litauen forrige uke. Foto: EPA / NTB Scanpix
GLEDE: Bosnia kunne juble over å ha tatt seg til VM etter 1-0-seieren over Litauen forrige uke. Foto: EPA / NTB ScanpixVis mer

Skulle på fotballkamp, men endte opp i feil land

Tok feil av Litauen og Latvia.

(Dagbladet): Forrige uke spilte Bosnia mot Litauen i den avgjørende VM-kvalifiseringskampen, og med 1-0-seier kunne de juble over å være klare for sitt første fotball-VM etter å ha beseiret Hellas på målforskjell.

Dro til feil land Spillerne feiret sammen med fans i Litauen, men ikke alle som hadde kjøpt billett den avgjørende kampen fikk ta del i feiringen.

Haris Tresnjo hadde sammen med noen kamerater kjøpt billetter til kampen, men da de bestilte billetter til reisen hadde de ikke vært nøye nok, for de endte i stedet opp i Lativa.

- Vi kjøpte billetter, men det var ingen av oss som la merke til at det ble til feil land. Da vi kom dit var det veldig rolig, og det var ingen andre fans der, sier Tresnjo til den bosniske avisen Vijesti.

Trodde de ble lurt Han forteller at gruppen med fans gikk rundt i Riga en god stund før de skjønte at de hadde gjort en feil.

- Vi spurte flere mennesker på engelsk om hvor vi skulle gå og se kampen. Vi fortalte at vi kom fra Bosnia og at vi var der for å heie på lanslaget vårt, men folk bare lo og sa at det var veldig langt til arenaen, forteller han til Vijesti.

- En ung gutt fortalte oss til slutt at vi var i feil land, at vi var i Latvia og ikke i Litauen. Vi gikk en stund rundt i Riga for å forsikre oss om at vi ikke var blitt lurt, men det var vi ikke. Jeg kan takke min egen dumhet, og kommer til å huske det her resten av livet.

Tresjno og kameraten fant likevel en lokal kafé som viste kampen, og feiret med latvisk øl i stedet.

JUBLER FOR VM: Bosniske fans feirer at landslaget har tatt seg til VM i Brasil. Foto: EPA/STR LATVIA OUT - LITHUANIA OUT - ESTONIA OUT / NTB Scanpix
JUBLER FOR VM: Bosniske fans feirer at landslaget har tatt seg til VM i Brasil. Foto: EPA/STR LATVIA OUT - LITHUANIA OUT - ESTONIA OUT / NTB Scanpix Vis mer