Skulle rykke opp og ha ei god elgjakt

I dag rykket Nybergsund opp til Adecco-ligaen.

(Dagbladet.no): I dag ble 2.divisjon avsluttet og Nybergsund-Trysil, Hødd, Sandnes Ulf og Alta kan nå forberede seg på tøffere motstand i Adecco-ligaen neste sesong.

Nybergsund-trener Ola Brenden sa etter cup-tapet for Haugesund at målet nå var «opprykk og ei god elgjakt».

Resultatene fra elgjakta er ikke kjent, men opprykket ble sikret for lenge siden.

Cup-askeladden vant avdeling 1 helt suverent, ti poeng foran FK Tønsberg.

- Vi går en runde med samtlige spillere i den eksisterende troppen nå, og alle ønsker å bli. Det er vi veldig glad for, sa trener Ola Brenden til Østlendingen etter dagens seier mot Strømmen.

Hødd vant avdeling 2,fem poeng foran Asker. I avdeling 3 ble det en real Rogalands-duell, hvor Sandnes Ulf til slutt avsluttet fem poeng foran Stavanger.

Heis-laget Alta er også klar for Adecco-ligaen etter å ha vunnet avdelinga med 52 poeng, tre foran Mjøndalen.

- Vi skal utvikle laget vi rykket opp med, men må i tillegg har forsterkninger. Jeg har helt klare tanker om hvor det er viktig å styrke laget, sa Alta-trener Isak Ole Hætta til Altaposten etter at opprykket var sikret i dag.

RYKKET OPP: Alta mot stabæk i Adecco-ligaen i 2005. I dag ble det klart at de er tilbake i det nest øverste selskap i 2008. Foto: Ståle Andersen/Scanpix
RYKKET OPP: Alta mot stabæk i Adecco-ligaen i 2005. I dag ble det klart at de er tilbake i det nest øverste selskap i 2008. Foto: Ståle Andersen/Scanpix Vis mer

Det er fortsatt åpent hvilke to som må følge allerede nedrykksklare Skeid og Mandalskameratene ned fra Adecco-ligaen til 2.divisjon.

Se alle slutt-tabellene her!

Skulle rykke opp og ha ei god elgjakt
<B>MÅLET NÅDD:</B> De kommer ikke til å møte Vålerenga, men får nok tøffere motstand i Adecco-ligaen enn hva Oslo-laget ga dem i cupen.
<B>BLID SOM EI LERKE:</B> Nybergsund-trener Ola Brende har hatt en stor sesong med cup-eventyr og opprykk til Adecoo-ligaen.