- Skulle signert Ronaldo

Martin Ødegaard og Arsenal slaktes av superfan Piers Morgan etter en skuffende sesongavslutning. Han mener Arsenal burde gjort ett spesielt grep.

SÅ NÆRE: Arsenal har ledet Premier League i brorparten av sesongen, men må nok se seg fornøyd med en andreplass. Foto: David Klein / Reuters / NTB
SÅ NÆRE: Arsenal har ledet Premier League i brorparten av sesongen, men må nok se seg fornøyd med en andreplass. Foto: David Klein / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Arsenal ser ut til å ende opp på en knepen andreplass i Premier League denne sesongen. Rødtrøyene fra London har vært fantastiske i store deler av sesongen, men titteldrømmen røk trolig med 0-3-tapet for Brighton søndag.

Tittel eller ei, så er Londonklubben, i regi av Martin Ødegaard, på vei til å gjøre sin beste sesong siden 2003/04-sesongen. Da endte de med 90 poeng, samtidig som de ble den første Premier League-klubben til å gå ubeseiret en hel sesong.

Mikel Artetas mannskap ligger foreløpig på 81 poeng med to kamper igjen å spille.

Den overveldende konsensusen blant supportere er at det er en vellykket sesong, spesielt med tanke på at laget kvalifiserte seg til Champions League for første gang siden 2017, og samtidig utfordret et av tidenes beste lag om seriegullet.

IKKE FORNØYD: Piers Morgan er ikke fornøyd med Arsenal. Foto: Dominic Lipinski / PA / NTB
IKKE FORNØYD: Piers Morgan er ikke fornøyd med Arsenal. Foto: Dominic Lipinski / PA / NTB Vis mer

Likevel er ikke alle supporterne helt fornøyde, og spesielt ikke den høyprofilerte journalisten Piers Morgan.

Han tror ett spesielt grep ville endret historien.

- Vi skulle signert Ronaldo til slutten av sesongen når han forlot Manchester United, som han var gira på. Da hadde vi vunnet ligaen. Han vet hvordan man vinner store trofeer, og å score mål når det gjelder, skriver han på Twitter.

Ronaldo dro som kjent til Al-Nassr i Saudi-Arabia etter at han fikk kontrakten terminert hos Manchester United i november. Årsaken bak bråket med United var et eksplosivt intervju han gjorde med ingen ringere enn, ja, Piers Morgan.

Samtidig langer han ut mot supportere som er fornøyd med årets sesong.

- Det er ikke «suksess» å ha en åttepoengsledelse, for så å tape poeng i to kamper på rad der vi ledet 2-0 i en, og lå under 2-0 etter ti minutter mot ligaens verste lag. Så ble vi ydmyket mot City, og kapitulerte fullstendig mot Brighton hjemme. Det er en fiasko, og vi rota det bort, skriver han i et svar til fotballekspert Jake Humphrey.

Kampene han henviser til er henholdsvis West Ham (2-2), Southampton (3-3), Manchester City (1-4) og Brighton (0-3).

Humphrey mente blant annet at sesongen må sees på som positiv med tanke på at de fleste hadde spådd en knepen fjerdeplass foran sesongen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer